Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » Vettelt miét utálják?

Vettelt miét utálják?

Figyelt kérdés
2012. máj. 23. 20:34
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
89%

A válaszíró 59%-ban hasznos válaszokat ad.

Nem akarok veszekedni de. Egy ilyen nagy szériában mint az f1 egy osztrák mégcsak nem is német csapatnál szerinted miért érné meg egy csapatnak hogy a gyengébb versenyzőjüket tolják? Ráadásul csak beszélsz nem is indokolsz.

A válaszom pedig: Szerintem a viselkedése miatt. De én elnézem neki. Ha az ember ennyire régóta kűzd valamiért és ennyire akarja mint ő akkor természetes hogy szinte meghülyül amikor minden álma valóra válik amiért eddig dolgozott. Egyébként tehetséges, precíz és ráadásul fiatal. Tehát nagyon jó versenyző.

2012. máj. 28. 19:39
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

yeeeesssssssssssss..............yeeeeeessssssss............

ezért

2012. máj. 28. 23:00
 13/17 anonim ***** válasza:
66%
mert egy nagyképű, idegbeteg hülyegyerek, ki az aki még így kezelne 1-1 ütközést az F1-ben? Volt 1 ütközése, és már egyből leidiótázza a másikat...
2012. máj. 29. 21:30
 14/17 crash13 válasza:
Na ezen már én is gondolkoztam,hogy mi a bajom vele.Tényleg elég tenyérbemászó de igazán nem tudom megmondani minek.Az olyan piótákat birom akik a nem a top autokkal értek el kimagasló teljesitményt.Pl.Kubica! nagyon sajnálom hogy most nincs a mezőnyben...
2012. máj. 30. 17:11
 15/17 A kérdező kommentje:

"Vettel mikor hátulról indul akkor hátul is marad"

Tavaly utolsó helyről lett 3.:)

2013. júl. 29. 14:29
 16/17 anonim ***** válasza:

Mert nem szimpatikus. Ha nem az van, amit ő akar, akkor egyből hisztizik, nyafog. Erre jó példa ami a Magyar Nagydíjon történt: asszem Hamilton ment előtte, kicsit keményebben védezkett, Vettel meg egyből szólt hogy jelentsék Charlie-nak.

Egyébként Vettelt kb. az szereti, aki 2010 óta néz Forma 1-et.

2013. júl. 29. 23:06
 17/17 anonim ***** válasza:
Mert mindig ő nyer, senki sem tudja megverni, és ez sok emberben indulatot vált ki. Sajnos ez van.
2013. dec. 1. 15:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!