Miért utálják john cenát?
és ha eltekintesz attól hogy jó pankrátor és azt nézed hogy emberileg milyen,akkor mi a véleményed róla?
megjegyzem nem tudom ki az csak próbálok magyarázatot keresni a kérdésedre.
Akciószínésznek elmegy, pankrációt pedig nem nézek, mert ha színházba akarok menni, akkor elmegyek megnézni egy darabot.
Egyébként ha valaki tényleg utálja őt bármiért akkor az nagyon buta, mert az amit a ringben látsz tőle az egy hatalmas kitaláció úgy ahogy van.
Remélem kérdező nem 10 éves vagy, és nem hiszel már a mikulásban, ellenkező esetben bocsi.
mert túlságosan,túl tisztán face.
ennyire senki nem lehet pozitív,meg tisztán játszó.
mondjuk pont ezért a kedvence a gyerekeknek,fiataloknak.
a mostaniak között már inkább a kevert karakterek a menők,pl most pank nagyon fut és noha ő is most face,azért benne van a heal-ban is jócskán.
orton is ugyanaz.
meg ugye cena ellen folyik most ez a rock és pank által generált lejáratás,amivel tényleg nem tudom én se,hogy mi a célja a wwe-nek.
cinké változtatni a legnagyobb bevételt hozó karaktert.
mint pankrátor,mint sportember,szinte tökéletes egyébként,de a gáncstalan lovag szerepe sokaknak nem jön be.
az egyébként tényleg kemény volt,mikor chicago-ban belépett a stadionba és mindenki kifütyülte.
annyira durvát azóta sem kapott,még most a túlélőn se rock-kal.
Nem utálják.
Csak Rock-ot talán még többen szeretik,és Rock meg ugye nincs jóban vele...
Amúgy csak azért divat mostanában a "Cena sucks" mert rock,Punk meg az ál Undertaker próbálják mocskolni.
Egyszóval: Rock-nak meg "Takernek" nagy hatása tud lenni az emberekre...
Azért mert mindenkinek más a kedvence .
Igaz Cenának van a legnagyobb rajongó tábora .
A lényeg ugye Cena majdnem mindenkit legyőz vagyis más kedvenceit is és aztán a "You , Can't see me"-vel csúnyán megaláz mindenkit , és ez tetszik más pankrátorok rajongóinak .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!