Miért utálják Vettelt?
ki utálja?
Én csak nem neki szurkolok hanem Schumachernek.:)
leszögezem hogy nem értek a forma 1hez,de gondolom azért mert jött egy ficsúr egy kis fiatal pénzes zsák,beültették a legjobb kocsiba és most nyeri sorra a versenyeket.
múltkor volt egy olyan válasz itt,hogy azért mert mindig van egy német akinek minden a legjobb és nyeri a versenyeket. valami ilyesmi volt.
kíváncsi lennék egy olyan versenyre amin az összes forma 1es pilóta egyforma kocsival versenyezne.
nem azt mondom hogy nem tehetséges a srác, de biztos más pilóta is megtudná szorongatni ugyanolyan kocsival.
ez csak az én véleményem
Van aki szereti, van aki nem. De ez ugyanígy van minden más pilótával, sportolóval, focicsapattal is.
A Forma-1-nél maradva anno Sennát is rengetegen szerették, de nagyon sokan nem. "Sumákkal" is ugyanez a helyzet. Nyilván aki Hamilton, Button, Alonso, stb. drukker, annak nem tetszik, hogy Vettel lett ismét a világbajnok.
Dirtboy
Az F1 ennél azért bonyolultabb dolog. Nem feltétlenül igaz, hogy a jó autóval bármely pilóta brillírozik. Pl. ott volt pár éve Kovalainen a McLarennél, vagyis adott volt neki a lehetőség. Hát nem minősíteném az ő teljesítményét, az az autó való neki, ahol most van. És Vettel sem ezzel a szuper autóval kezdte, gyengébb csapatnál kezdte mutogatni oroszlánkörmeit, felfigyeltek rá, szerződtették. A 80-as években Sennával ugyanez volt a helyzet. Alonso és Schumacher is kisebb csapatoknál kezdtek, mindkettőjükre Flavio Briatore figyelt fel, Sumák az első két, Alonso pedig az eddigi két vb-címét Briatorénál szerezte.
Azok a pilóták a közelmúltban, akik Forma-1-be kerülésükkor rögtön a mezőny akár vb-címre is esélyes autójába/csapatába kerültek, azok Montoya (Williams-BMW), ő néhány éve már nincs az F1-ben, és Hamilton (McLaren-Mercedes). Az ilyenekkel nem nagyon szimpatizálok, mert véleményem szerint járja végig a Forma-1 ranglétrát, függetlenül attól, hogy kisebb géposztályokban mit ért el. Bár Hamilton mentségére legyen mondva, ő állítólag a McLaren "saját neveltje", más csapat neki valószínűleg eleve szóba sem jöhetett, bár javítsatok ki, ha rosszul tudom.
"nem azt mondom hogy nem tehetséges a srác, de biztos más pilóta is megtudná szorongatni ugyanolyan kocsival. "
Mark Webber miért nem mutatja meg ugyanolyan kocsival?! /csapattársa/
Vettel nem a pénzeszsákok közül van, agyszerűen tehetséges.
"Bár Hamilton mentségére legyen mondva, ő állítólag a McLaren "saját neveltje", más csapat neki valószínűleg eleve szóba sem jöhetett, bár javítsatok ki, ha rosszul tudom."
Nem mellékesen Norbert Haug személyes kedvence, +baromi tehetséges, csak azért nem lett az első F1-es évében világbajnok, mert Alonso felháborodott, hogy miért nem őt támogatják jobban, lévén ő mégiscsak 2*-es világbajnok, Hamilton meg "csak" kezdő, de jobb nála.
jól van nem kell az írásomat darabokra bontani egyesével.
ezért is írtam oda hogy leszögezem hogy nem értek hozzá és hogy ez csak az én véleményem.
a csapattárs az ha jól tudom úgy van hogy ha kell lemond a győzelemről vagy a jobb helyezésről ha a nagyobb sikerű társáról van szó.vagyis valami ilyesmi rémlik nekem hogy volt már hogy rádión rászóltak hogy mit tegyen azért hogy a másiknak jó legyen.
de nem akarok bele folyni a témába mert ebben nem vagyok otthon.
nem tudtam hogy vettel azelőtt gyengébb kocsival is versenyzett,azt hittem olyan mint hemilton hogy jött a semmiből és egyszer csak ő az isten.
az biztos hogy tehetséges vettel és a jó kocsi párosítással nem bírnak vele,mint régen sumivalsem.
régen is már halottam hogy elég sokan szidják mert unalmas a forma 1 mert mindig ő nyer.
ezért gondoltam hogy vettel-el is ez a helyzet mert sokszor nyer és így unalmas.
na mindegy kiszálltam a témából mert ez nem az én asztalom így hát biztos sok mindent nem tudom amit kéne.
Van aki szereti őt van aki nem.
Én az előbbiekhez tartozom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!