Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » Miért utálják Vettelt?

Miért utálják Vettelt?

Figyelt kérdés
2011. okt. 11. 10:28
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%

ki utálja?

Én csak nem neki szurkolok hanem Schumachernek.:)

2011. okt. 11. 10:40
 2/20 anonim ***** válasza:
Ki utálja?
2011. okt. 11. 10:43
 3/20 dirtboy ***** válasza:
44%

leszögezem hogy nem értek a forma 1hez,de gondolom azért mert jött egy ficsúr egy kis fiatal pénzes zsák,beültették a legjobb kocsiba és most nyeri sorra a versenyeket.

múltkor volt egy olyan válasz itt,hogy azért mert mindig van egy német akinek minden a legjobb és nyeri a versenyeket. valami ilyesmi volt.

kíváncsi lennék egy olyan versenyre amin az összes forma 1es pilóta egyforma kocsival versenyezne.

nem azt mondom hogy nem tehetséges a srác, de biztos más pilóta is megtudná szorongatni ugyanolyan kocsival.

ez csak az én véleményem

2011. okt. 11. 10:44
 4/20 anonim ***** válasza:
55%

Van aki szereti, van aki nem. De ez ugyanígy van minden más pilótával, sportolóval, focicsapattal is.

A Forma-1-nél maradva anno Sennát is rengetegen szerették, de nagyon sokan nem. "Sumákkal" is ugyanez a helyzet. Nyilván aki Hamilton, Button, Alonso, stb. drukker, annak nem tetszik, hogy Vettel lett ismét a világbajnok.

2011. okt. 11. 10:46
 5/20 anonim ***** válasza:
77%

Dirtboy

Az F1 ennél azért bonyolultabb dolog. Nem feltétlenül igaz, hogy a jó autóval bármely pilóta brillírozik. Pl. ott volt pár éve Kovalainen a McLarennél, vagyis adott volt neki a lehetőség. Hát nem minősíteném az ő teljesítményét, az az autó való neki, ahol most van. És Vettel sem ezzel a szuper autóval kezdte, gyengébb csapatnál kezdte mutogatni oroszlánkörmeit, felfigyeltek rá, szerződtették. A 80-as években Sennával ugyanez volt a helyzet. Alonso és Schumacher is kisebb csapatoknál kezdtek, mindkettőjükre Flavio Briatore figyelt fel, Sumák az első két, Alonso pedig az eddigi két vb-címét Briatorénál szerezte.

Azok a pilóták a közelmúltban, akik Forma-1-be kerülésükkor rögtön a mezőny akár vb-címre is esélyes autójába/csapatába kerültek, azok Montoya (Williams-BMW), ő néhány éve már nincs az F1-ben, és Hamilton (McLaren-Mercedes). Az ilyenekkel nem nagyon szimpatizálok, mert véleményem szerint járja végig a Forma-1 ranglétrát, függetlenül attól, hogy kisebb géposztályokban mit ért el. Bár Hamilton mentségére legyen mondva, ő állítólag a McLaren "saját neveltje", más csapat neki valószínűleg eleve szóba sem jöhetett, bár javítsatok ki, ha rosszul tudom.

2011. okt. 11. 11:56
 6/20 anonim ***** válasza:
57%

"nem azt mondom hogy nem tehetséges a srác, de biztos más pilóta is megtudná szorongatni ugyanolyan kocsival. "

Mark Webber miért nem mutatja meg ugyanolyan kocsival?! /csapattársa/

Vettel nem a pénzeszsákok közül van, agyszerűen tehetséges.

2011. okt. 11. 12:05
 7/20 anonim ***** válasza:

"Bár Hamilton mentségére legyen mondva, ő állítólag a McLaren "saját neveltje", más csapat neki valószínűleg eleve szóba sem jöhetett, bár javítsatok ki, ha rosszul tudom."

Nem mellékesen Norbert Haug személyes kedvence, +baromi tehetséges, csak azért nem lett az első F1-es évében világbajnok, mert Alonso felháborodott, hogy miért nem őt támogatják jobban, lévén ő mégiscsak 2*-es világbajnok, Hamilton meg "csak" kezdő, de jobb nála.

2011. okt. 11. 12:10
 8/20 dirtboy ***** válasza:
40%

jól van nem kell az írásomat darabokra bontani egyesével.

ezért is írtam oda hogy leszögezem hogy nem értek hozzá és hogy ez csak az én véleményem.

a csapattárs az ha jól tudom úgy van hogy ha kell lemond a győzelemről vagy a jobb helyezésről ha a nagyobb sikerű társáról van szó.vagyis valami ilyesmi rémlik nekem hogy volt már hogy rádión rászóltak hogy mit tegyen azért hogy a másiknak jó legyen.

de nem akarok bele folyni a témába mert ebben nem vagyok otthon.

nem tudtam hogy vettel azelőtt gyengébb kocsival is versenyzett,azt hittem olyan mint hemilton hogy jött a semmiből és egyszer csak ő az isten.

az biztos hogy tehetséges vettel és a jó kocsi párosítással nem bírnak vele,mint régen sumivalsem.

régen is már halottam hogy elég sokan szidják mert unalmas a forma 1 mert mindig ő nyer.

ezért gondoltam hogy vettel-el is ez a helyzet mert sokszor nyer és így unalmas.

na mindegy kiszálltam a témából mert ez nem az én asztalom így hát biztos sok mindent nem tudom amit kéne.

2011. okt. 11. 12:21
 9/20 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat :D
2011. okt. 11. 14:46
 10/20 anonim ***** válasza:

Van aki szereti őt van aki nem.

Én az előbbiekhez tartozom.

2011. okt. 11. 17:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!