Miért utálják Vettelt?
Montoya ...Az ilyenekkel nem nagyon szimpatizálok...
na azért Montolya indycar bajnokként érkezett (mint pl Villeneuve) és mindjárt az első versenyén úgy otthagyta Schumachert, hogy csak pislogott a német...
Ez a válasz egy másik kérdésre érkezett : A Vettel az egy gyökér. Sugárzik belőle a nagyképűség, a lenézés és az önelégültség, mikor megnyer egy időmérőt, vagy versenyt. Meg a rádióbeszélgetéseitől is hánynom kell. Mikor az nyer, akkor lekapcsolom a tv-t abban a pillanatban, mikor vége a versenynek, a díjátadást megse nézem. Régebben még szimpatikus volt, de mára már nagyon nagyképű lett.
Én ezekről az emberekről beszélek
hát én se utálom ::D de azért nem csípem mert a sok Vettel szurkoló nem képes belátni hogy ha nem egy RBL-ba ülne akor nem lenne ennyire sikeres.az autójuk nagyon jó nem VETTEL
de azét elkel ismerni VEtell se rossz pilóta, meg persze a sok DIVAT drukker fujj . Go SCHUMI :D
Hát kérdező,ha hánynod kell,amikor látod,hogy Vettel nyer...akkor idén jó sokat hányhattál:)). Nekem ő a kedvencem. Szerintem nem nagyképű.Ezt nézzétek. LOL. De ha nagyképű is...Minden oka meg van rá...Végülis.
Schumit is nagyon szeretem. Kár,hogy idén nem sikerült neki. Szerintem amit ti nagyképűségnek véltek,az egyszerű maximalizmus,profizmus és magabiztosság,ami kell ahoz,hogy valaki bajnok legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!