Én tényszerűen nagyon rühellem! Idegesít h a RedBullnál így bevan nyalva, meg pl a mostani futamon aztkérték Webbertől tartsd a távolságot mikor megtudta volna előzni simán! Webber aztis nyilatkozta h ő addig jó a RedBullnál míg Vettel mögött végez.....Meg Vettel pl összetörte még tavaly a kocsiját és Mark Webber új orrkupját tették fel neki! Meg sorolhatnám még...ti hogy vagytok vele?
Nem, bár próbáltam úgy állni hozzá, hogy ne utáljam, de az oldalon összefutottam egy Vettel fannal, aki még jobban ellenszenvessé tette.
2011. júl. 13. 08:57
3/44 anonim válasza:
Nagyon nem. Elismerem, hogy gyors pilóta és hogy kiválóan képes zavartalanul autózni az élen 10 mp-s előnyökkel, de lehet ő akár kétszeres világbajnok is, még nincsen azon a szinten, mint Alonso vagy Hamilton. Nem bocsátkozik előzésbe ha nem muszáj, tavaly az nagy volt amikor megkérdezte a verseny mérnökét, hogy a győzelemhez előznie is kell. Nem azért, de egy Lewis Hamilton mikor kérdezne ilyent ?! Az sem megoldás, hogy x-y árkon bokron keresztül mindenkit letarolva megy a vakvilágba, de ha tőlem valaki azt kérné, hogy soroljak fel 5 előzést Vetteltől, nem tudnék (pedig 2003 óta egy futamot se hagytam ki). Az meg a másik, hogy agyf***t kapok attól, ahogyan mindig kamerába mutogat... Szóval egyenlőre nem, de ha később esetleg látunk tőle olyan megmozdulásokat, mint amilyeneket Alonso és Hamilton szoktak produkálni, talán még változhat a véleményem. ;)
2011. júl. 13. 13:33
4/44 anonim válasza:
Nem nagyon látod át a helyzetet, kérdező.
2011. júl. 13. 13:57
5/44 anonim válasza:
65% Inkább Te vagy elvakult..és miattad utálom még jobban :)
2011. júl. 13. 14:00
6/44 A kérdező kommentje:
Kedves 13:57-es kérdező magyarázd már el hogy mit nem látok át kérlek!
2011. júl. 13. 16:04
7/44 anonim válasza:
Talán azért látjátok rosszul mert ő nem azért került a Red Bullhoz meg nem azért ő az első számú pilóta mert bevan nyalva hanem mert 1-2. évébe képes volt a legrosszabb autóval nyerni és dobogóközelbe kerülni.
2011. júl. 13. 16:30
8/44 anonim válasza:
én mindi vettelnek szurkolok
2011. júl. 13. 17:12
9/44 anonim válasza:
Először vegyük a hétvégi futamot. Itt egy idézet Dietrich Matesitztól(a csapattulajdonosa).
,,A csapat már a verseny előtt megegyezett a pilótákkal, hogy a finisben tartják a pozíciójukat."
Webber szintén nyilatkozott az ügy kapcsán és azt mondta hogy 4x szóltak rá de ő nem törődött ezzel és tovább támadta Vettelt. Nem azért nem előzte mert nem engedték hanem azért mert nem tudta.
Másodszor kíváncsi lennék arra a Webber-es interjúra ahol ő azt állította hogy csak akkor jó amikor Vettel mögött végez mert én nem találtam.
Harmadszor a tavalyi futamon ugye az volt a helyzet hogy 2db új szárny készült. Webbernek a régi konstrukció feküdt Vettelnek meg az új. vettel összetörte a 3. szabadedzésen a sajátját és oda adták neki Webber-ét mivel Webber amúgy se azt a szárnyat használta volna hanem az újat. A probléma ott kezdődött hogy Webbernek hirtelen ahogy meglátta hogy Vettel megverte az új szárnyal rögtön baszta a csőrét az egész.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!