Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » Kedvelitek Vettelt? (rövid...

Kedvelitek Vettelt? (rövid kérdés)

Figyelt kérdés
Én tényszerűen nagyon rühellem! Idegesít h a RedBullnál így bevan nyalva, meg pl a mostani futamon aztkérték Webbertől tartsd a távolságot mikor megtudta volna előzni simán! Webber aztis nyilatkozta h ő addig jó a RedBullnál míg Vettel mögött végez.....Meg Vettel pl összetörte még tavaly a kocsiját és Mark Webber új orrkupját tették fel neki! Meg sorolhatnám még...ti hogy vagytok vele?
2011. júl. 12. 23:52
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
61%
Bírom amikor Vettel-nek ezt a Toro Rosso-s győzelmét hozzák fel. 1. Másnak is sikerült már gyenge autóval győzelmet szerezni, lásd Alonso 2008 - Renault, de akár Kubica vagy Trulli stb. Ja és az mellesleg az egy esős futam volt, ahol egyébként is bármi megtörténhet. 2. Ha Vettel tényleg körönként 1-1,5 mp-el jobb lenne mint a mezőny, akkor már a Toro Rosso-val is világbajnok lett volna. A jelenlegi fölény nem Seb hatalmas tehetségéből adódik ezt lássuk be... ez autó. Webber sosem volt az a nagy versenyző. Ha a másik Red Bull-ban Hamilton, vagy Alonso lenne már rég nem vezetné a pontversenyt. Hamiltont most sem tudta megelőzni, pedig próbálta...
2011. júl. 13. 21:07
 12/44 anonim ***** válasza:

igen Vettel egyből nem az első helyen volt és megtört

egy a kib*szott nagy tehetségetekről tejfel drukkerek

2011. júl. 13. 22:20
 13/44 anonim ***** válasza:
*ennyit
2011. júl. 13. 22:21
 14/44 A kérdező kommentje:
A kommentár is mondta ezt a Webberes nyilatkozatot amit a kérdés leírásában említettem!
2011. júl. 14. 18:08
 15/44 Fuuton ***** válasza:
9%
Utálom Vettelt.
2011. júl. 16. 15:04
 16/44 anonim ***** válasza:
33%

Vettelnek röviden ki van nyalva a segge a RB autója olyanannyira jó hogy 1 mp elönyökkel nyeri az időmérő edzéseket a befújt diffúzúr segítségével mit gondoltok miért nem használták a Kerst ? Azért mert a Kers 60 lóerőnyit növel és a RB motorja a diffúzúr miatt megadta volna magát a motor , na DE! A Ferrari hátsó szárnyát illegálisnak tartották betiltották ujra kelett építeniük , és most a RB volt vayg 3 hete hogy kezdjenek valamit azzal a rohadt diffúzóral erre meg az utolsó napon felmennek panaszkodni és mostmeg már nincs is betiltva?! azhittem szétbasz az ideg a sok hülye miatt.

A lényeg hogya RB mérnökei szakmai stába össze visza lett lopva , a másik meg amikor az időmré edzésen hütötték a motort az a diffúzor miatt volt és ha nem csinálták volna "elsütött volna a motor ".

Röviden a RB jól álcázó csaló banda ( Szerintem ).

2011. júl. 18. 13:16
 17/44 anonim ***** válasza:

jah és még ők mutogatnak másra

undorító féreg csapat Tejfel mutogatásával együtt

2011. júl. 18. 13:22
 18/44 anonim ***** válasza:

A válasz megírásának időpontja: 07-13 21:07

Te tévedésben vagy. Trulli, Alonso, Kubica nem gyenge autókkal nyertek. Vettel az akkori 10 autóból a 9. legerőssebbel nyert. Kubica a 3. legerőssebbel ami egyáltalán nem csoda. Alonsonál nem tudom melyik győzelmére gondolsz de talán a 2003-ba volt a leggyengébb az autó amikor a 4. legerőssebb volt a Renault Trulli győzelménél meg a 3. legerőssebb. Vagyis amikor ők nyertek 11 csak Kubicánál 10 autóból mindig a mezőny első felébe volt az autójuk vagyis jobbak voltak az átlagnál. De a Torro Rosso rosszabb volt az átlagnál.

2011. júl. 19. 12:40
 19/44 anonim ***** válasza:
Ja a többit nem olvastam és kihagytam hogy a Torro Rosso közel se volt a mezőny átlag autójihoz ezért nem lett vele világbajnok "csak" 8. Igen az autónak is köszönhető természetesen és Alonso vagy Hamilton is 1. vagy 2. lenne de szerintem nem ennyivel. Webber meg mi az hogy sose volt jó pilóta? Azért mert te nem néztél régen F1.et? Régen 2005-be ha nem lett volna ilyen forrófejű és kevesebszer állt volna meg az autó tök jó lett volna a pontversenybe. Én és a kommentátorok is az mondtuk San Marinoba hogy pár év múlva Webber, Button, Alonso és Räikkönen harcolhatnak a vb-ért. És így is lett előbb vagy utóbb megérdemelten teljesen. Esőbe meg max. az törtnéhet meg hogy többet számít a vezetési tudás mint az autó gyosasága és Vettel esetébe közeleb kerülsz a győzelemhez. És Vettel nem gumitrükközésből nyert. És szárazon is volt pontszerző néha ami nagyon nagy dolog.
2011. júl. 19. 12:47
 20/44 anonim ***** válasza:

07-13 21:07-es vagyok

Alonso-nál írtam, hogy 2008. Most itt röviden elmagyaráztad, hogy Vettel az atyaúristen. Nem tudom honnan szeded ezeket, hogy 4. meg 8. legjobb autó, de biztos úgy van. Na de akkor ha Vettel ténylegesen 1-1,5 mp-el jobb, mint a többiek, akkor 2009-ben már Button-t aláznia kellett volna nem? Hiszen a RedBull jó volt már akkor is (gondolom a 2. legjobb), és ha Vettel hozzá teszi azt a plusz 1 mp-t körönként akkor Ross Brawn is elmehet a faszba...:D Na Webber meg nem mondom, hogy rossz pilóta, hisz a Forma 1 a világ élvonala, inkább úgy fogalmaznék hogy a jelenlegi mezőnyben egy átlagos képességű pilóta egy remek autóval, és ezt tükrözik az eredményei is.

2011. júl. 19. 14:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!