Kedvelitek Vettelt? (rövid kérdés)
igen Vettel egyből nem az első helyen volt és megtört
egy a kib*szott nagy tehetségetekről tejfel drukkerek
Vettelnek röviden ki van nyalva a segge a RB autója olyanannyira jó hogy 1 mp elönyökkel nyeri az időmérő edzéseket a befújt diffúzúr segítségével mit gondoltok miért nem használták a Kerst ? Azért mert a Kers 60 lóerőnyit növel és a RB motorja a diffúzúr miatt megadta volna magát a motor , na DE! A Ferrari hátsó szárnyát illegálisnak tartották betiltották ujra kelett építeniük , és most a RB volt vayg 3 hete hogy kezdjenek valamit azzal a rohadt diffúzóral erre meg az utolsó napon felmennek panaszkodni és mostmeg már nincs is betiltva?! azhittem szétbasz az ideg a sok hülye miatt.
A lényeg hogya RB mérnökei szakmai stába össze visza lett lopva , a másik meg amikor az időmré edzésen hütötték a motort az a diffúzor miatt volt és ha nem csinálták volna "elsütött volna a motor ".
Röviden a RB jól álcázó csaló banda ( Szerintem ).
jah és még ők mutogatnak másra
undorító féreg csapat Tejfel mutogatásával együtt
A válasz megírásának időpontja: 07-13 21:07
Te tévedésben vagy. Trulli, Alonso, Kubica nem gyenge autókkal nyertek. Vettel az akkori 10 autóból a 9. legerőssebbel nyert. Kubica a 3. legerőssebbel ami egyáltalán nem csoda. Alonsonál nem tudom melyik győzelmére gondolsz de talán a 2003-ba volt a leggyengébb az autó amikor a 4. legerőssebb volt a Renault Trulli győzelménél meg a 3. legerőssebb. Vagyis amikor ők nyertek 11 csak Kubicánál 10 autóból mindig a mezőny első felébe volt az autójuk vagyis jobbak voltak az átlagnál. De a Torro Rosso rosszabb volt az átlagnál.
07-13 21:07-es vagyok
Alonso-nál írtam, hogy 2008. Most itt röviden elmagyaráztad, hogy Vettel az atyaúristen. Nem tudom honnan szeded ezeket, hogy 4. meg 8. legjobb autó, de biztos úgy van. Na de akkor ha Vettel ténylegesen 1-1,5 mp-el jobb, mint a többiek, akkor 2009-ben már Button-t aláznia kellett volna nem? Hiszen a RedBull jó volt már akkor is (gondolom a 2. legjobb), és ha Vettel hozzá teszi azt a plusz 1 mp-t körönként akkor Ross Brawn is elmehet a faszba...:D Na Webber meg nem mondom, hogy rossz pilóta, hisz a Forma 1 a világ élvonala, inkább úgy fogalmaznék hogy a jelenlegi mezőnyben egy átlagos képességű pilóta egy remek autóval, és ezt tükrözik az eredményei is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!