Kedvelitek Vettelt? (rövid kérdés)
Figyelt kérdés
Én tényszerűen nagyon rühellem! Idegesít h a RedBullnál így bevan nyalva, meg pl a mostani futamon aztkérték Webbertől tartsd a távolságot mikor megtudta volna előzni simán! Webber aztis nyilatkozta h ő addig jó a RedBullnál míg Vettel mögött végez.....Meg Vettel pl összetörte még tavaly a kocsiját és Mark Webber új orrkupját tették fel neki! Meg sorolhatnám még...ti hogy vagytok vele?2011. júl. 12. 23:52
31/44 anonim válasza:
Én ezzel azt mondom hogy Vettel lehet hogy azzal a lassú autóval azért tudta megtartani a helyét mert olyan keveset vesztett egy kanyarba olyan mert olyan gyorsan betudta kicsúszás nélkül rakni az autót. Alonso meg ment egy jó tempót és könnyen feljött a 7. helyre ott már nem is voltak olyan erős autók és jött mögöttük megcsúsztak kikerülte őket. Persze az is nagy dolog hogy hogy hiba nélkül vezet de Vettel is hogy ilyen lassú autóval képes nyerni egy ilyen gyors pályán ami valószínűleg azért volt mert keveset vesztett a sebességéből egy kanyarnál.
32/44 anonim válasza:
Hihetetlen miket vagy képes felhozni azért hogy tejfelt védd
hungaroringen könnyebb előzni? látszik már nem tudtál mit kinyögni hogy megint vettelt istenítsd
nem baj szenvedj csak majd ha tőle is látok olyan húzásokat mint Alonsotól akkor elismerem
33/44 anonim válasza:
NEM ISTENÍTEM!!!!! Csak elgondolkoztam ezen te befásult p.öcs! És lehet hogy ott könnyebb mivel egy egyenes pályán hol előzöl hogyha lassú az autód? CSAK AZT MONDOM HOGY Ő IS TEHETSÉGES!!!! És ez tény. Nem is ő a kedvencem! Te meg a k.urva alonsód p.icsáját nyalod fényesre mert most a k.urva ferraridba csücsül. Azon is már elgondolkoztam hogy miért szeretik mostanába annyian. Mert te is egy divatdrukker vagy aki csak azért szereti mert most ferraris. 2008-ba mindenki massás volt. 2007-be Räikkönenes. Előtte Schumis. Most meg Alonsos. Én nem divatból istenítem Vettelt én az első futamja után mondtam hogy egszer ő vb is lehet utána amikor japánba meg kínába 2007-be esőbe első négy közt versenyzett akkor azt mondtam ez egy tehetség. Azóta 3 kedvencem közt tartom számon kivéve tavaly a forrófejűdége miatt inkább volt hogy 4.-5. volt de amit csinált év végén újra 3-ba van. Kész én ezt lezártam te egy reménytelen befásult sz-ardarab vagy!
34/44 anonim válasza:
látom szép hatással voltam rád idegbeteg :))
ha ilyeneket írsz akkor már csak isteníted
és most lehet hogy illúzió romboló leszek de én Alonsot a 2003-as visszatérésekor szerettem meg és azóta is neki szurkolok (azelőtt nem néztem f1-et)
35/44 anonim válasza:
úristen már... és megmagyarázza bármit mondtok neki... azt mondja a Hungaroringen könnyebb hibázni mert technikásabb, ezért Alonso-nak könnyebb volt előre jönni, mert hibáztak előtte. Akkor Monzában meg nehezebb hibázni ugyebár, mert egyenes az egész szinte, így könnyebb volt Vettelnek megtartani az első pozíciót nem? Főleg ha szakad az eső és nem jön ki annyira az autók közötti különbség, mivel vizen nem tudnak olyan gyorsan hajtani! Na akkor hogy is van ez?
36/44 anonim válasza:
ráadásul ugye safety car-os rajt volt akkor Monzában, ahol még kevesebb az esélye hogy beelőznek...
38/44 anonim válasza:
Úristen... kisebb vita alakult ki itt, ahogy látom. Én kedvelem Sebastiant, elismerem a tehetségét, még akkor is, ha az RB alapból egy jó autót rakott neki össze idén is. Egyesekkel ellentétben én láttam már őt előzni (aki nem tavaly év végétől nézi a futamokat, az tudja, miről beszélek). Még kevésbé tapasztalt és rutinos, mint mondjuk Alonso, de szerintem pár év és felér a szintjükre. Nem véletlen, hogy Webber második számú, Seb kiharcolta magának ezt a pozíciót, amiben most van a csapatnál, nem a semmiért adták. Amikor a Red Bull úm. "családjába" került, világosan meg lett neki mondva, hogy ha nem hozza az eredményeket, akkor nem támogatják tovább. Valamiért csak folytatták, nemde? A Vettel-gyűlölőknek ezen kéne elgondolkodniuk. Az elvakultságtól már nem is látnak, és ez elég nagy gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!