Spárga kérdés? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
Szeretnék lemenni spárgába, el is kezdtem nyújtani, de a két combom belső fele elkezdett fájni (nem az izom). Olyan mintha (ez csak egy tipp) az ín vagy az ínszalag nem engedne tovább :( vagy legalábbis olyan mintha a két lábam össze lenne kötve egy madzaggal és nem enged, ráadásul még mindig fáj - már vagy két hete ( kihagytam 2 hetet ma kezdtem újra )?
Ez normális, vagy túlfeszítettem? most mit csináljak? Azért módjával nyújtsak (fájdalom jelentkezéséig), vagy még pihentessem?
Ötletek, tanácsok?
Köszi előre is!
kösziii!
Hát, fogalmazzunk diplomatikusan 2*12 + pár év :))))
Tánchoz kellene :) és sajnos kiskoromban nem is nagyon törekedtem arra hogy meg tudjam tanulni, lemenjek spárgába.... apám állandóan azt hajtogatta hogy ki fog törni a lábam és majd egylábú leszek...én kis naiv meg még el is hittem...( hulla hoppozni is csak 18 évesen kezdtem el = az óvodában ahová jártam volt 2 db karika és állandóan azon ment a veszekedés hogy kié legyen = már akkor konfliktus kerülő voltam :))))
köszi még egyszer!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!