Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » íjászkodás? "a kérdés túl rövid"

íjászkodás? "a kérdés túl rövid"

Figyelt kérdés
18 éves viszonylag erős fizikumú fiú vagyok, ha van hozzáértő megtenné hogy ajánl valami olvasmányt ezzel kapcsolatban? Érdekelne hogy hány fontos íj lenne nekem jó , esetleg honnan tudnám beszerezni. A segítőkész válaszokat előre is köszönöm!
2010. júl. 19. 17:04
 1/9 bumbi02 ***** válasza:
olvasmányt nem tudok ajánlani, ijászkodtam 1-2 évet hobbiból.. egy olyan 50 fontos ijat tudnék sztem ajánlani hogyha erős fizikumu vagy, és hogy hol tudsz beszerezni.. nekem itt kaposváron könnyü dolgom volt, mer van itt üzlet ahol lehet venni.. merre laksz?
2010. júl. 19. 17:12
 2/9 A kérdező kommentje:
Megoldható az odaút, esetleg utca házszám, vagy csak az üzlet neve?
2010. júl. 19. 17:29
 3/9 bumbi02 ***** válasza:

Kaposvár Metál Patkány Rockzeneműbolt. Petőfi u. 13..

a régi Domus mögött van.. sokat szoktam odajárni sztem jó kis üzlet.. többnyire rockzenei cuccok vannak.. de lehet venni vagy rendelni ijakat is nyilvesszőket többfélét, céltáblákat láncingeket kardokat h ha jól emlékszem:)))

2010. júl. 19. 19:25
 4/9 anonim ***** válasza:
[link] tessék itt vehetsz íjat :D 1ik ismerősöm mondta h a kassainál vannak a legjobb íjak.
2010. júl. 20. 04:41
 5/9 anonim ***** válasza:
vááh ez ugyan az amit az előttem iró irt xDDDD
2010. júl. 20. 04:42
 6/9 anonim ***** válasza:
2010. júl. 20. 04:44
 7/9 anonim ***** válasza:
50fontos íj? dehogyis. 35 fontos is elég, ha rendesen akarsz edzeni, ezzel is kihívás lesz, ill. ha nem akarod tönkretenni az ízületeidet.
2010. júl. 21. 23:04
 8/9 bumbi02 ***** válasza:
hát sztem 18 évesen a 50 font belefér... én anno ijászkodtam mikor 13-14 voltam akkor 40 fontos ijjal...
2010. júl. 23. 19:35
 9/9 anonim válasza:

40-45 fontos íjnál nem kell több, ha tényleg rendszeresen akarsz edzeni, azzal is meg fogsz küzdeni :)

Vehetsz Kassainál is íjat, nem rosszak azok sem (sőt), de szerintem nagyon drágák. Minőségi íjat vegyél készítőtől (sokkal olcsóbb mint íjászboltból/webshopból), ő tényleg a te igényeid szerint csinálja meg az íjat.

Itt érdeklődj ha többet akarsz tudni: www.szip.hu itt rengeteg tapasztalt íjász válaszol a kérdéseidre.

2011. máj. 26. 23:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!