Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » Kedvelitek Vettelt? (rövid...

Kedvelitek Vettelt? (rövid kérdés)

Figyelt kérdés
Én tényszerűen nagyon rühellem! Idegesít h a RedBullnál így bevan nyalva, meg pl a mostani futamon aztkérték Webbertől tartsd a távolságot mikor megtudta volna előzni simán! Webber aztis nyilatkozta h ő addig jó a RedBullnál míg Vettel mögött végez.....Meg Vettel pl összetörte még tavaly a kocsiját és Mark Webber új orrkupját tették fel neki! Meg sorolhatnám még...ti hogy vagytok vele?
2011. júl. 12. 23:52
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
Azt nem én modntam hogy jobb annyival. És amúgy meg fejlődött azóta. Azt meg hogyha nézted volna a F1-et akkor te is tudnán hogy az időmérők, versenyek alapján nagyából hanyadik legerősebb az az autó és az biztos hogy Vettel gyengébb autóba ült 2008-ba mint Alonso akinek az egyik győzelme akkor csalásból volt a másikba meg belejátszott a szerencse és ott látszott hogy az autó tök gyors ahogy elment a McLaren mellett. És azt nem is mondtam hogy ha nincs pár pekhesebb futama 2009-be Vettelnek kb. 5 pontal lett volna rosszabb Buttonnél. És azóta fejlődött és fölleg év elején nagyon nagy fölénybe volt a Brawn GP és és amúgy énis mondtam hogy abba benne van az autó is amit most Vettel csinál a mezőnnyel de nem mondtam hogy ő az atyaúristen csak hogy egy tehetséges jó pilóta. Webber szerintem a 24-ből olyan 7. legjobb a középmezőnynél szerintem azért jobb.
2011. júl. 19. 14:21
 22/44 anonim ***** válasza:

Na de akkor még mondjuk

2003 Fisichella - Jordan Brazília

1996 Panis - Monte Carlo

2008 Alonso - Fuji

akkor az hányadik legjobb autó volt?

2011. júl. 19. 14:23
 23/44 anonim ***** válasza:

"Alonso akinek az egyik győzelme akkor csalásból volt a másikba meg belejátszott a szerencse"

Istenem mert a vettel toro rossos győzelmébe nem játszott bele a szerencse mi? persze mindenki máséba igen...

2011. júl. 19. 20:48
 24/44 anonim ***** válasza:

mi az hogy szerencse? tudod miről beszélsz ember?

meg mi az hogy látszott az hogy az autó tök gyors mikor elment a mclaren mellet?

lehet hogy most újat mondok: JOBB KIGYORSÍTÁS

de istenítds vettelkédet... igaz hogy egy pár másodpercel lassab hamilton mellet nem tud elmenni de azért ő az isten

(szememben egy ujjmutogató kisgyerek akit agyonsztárlnak és aki egy olyan kocsiban ül amit a mezőnyben sokan jobban megérdemelnének)

2011. júl. 19. 22:10
 25/44 anonim ***** válasza:
Nem istenítem csak mondom hogy tehetséges és látszott már akkor is. Alonso autója mivel jobb volt a kigyorsítása mint sok más autónak kb. 3.-4. legjobb autó volt akkor. Panis győzelméről olvastam de élőbe nem láttam de ott ő nem nyert időmérőt és azért mert sokan kiestek belejátszott a szerencse amúgy meg akkori 6. legjobb autó volt 11-ből. Hasonló helyzet volt a Fisichella-s győzelem mint a Panisos de ott legalább ugyanolyan autóval ment mint Vettel a erőviszonyokat nézve kb.. Az Alonsosba meg azért játszott bele a szerencse mert ha Hamilton nem szorítja ki a rajtnál Räikkönent valószínű ő nyeri a futamot de mind1 mert Alonso úgyis elől lett volna mert tök gyors volt az autó. És nem értem mit pumpáljátok magatokat mert hogyha 5 évente van ilyen hogy valaki tehetséges és rossz autóval futamgyőzelem közelébe kerül és Vettel az egyik aki oda került akkor biztos hogy tehetséges. Most lehet hogy más is oda került de ő az egyik és ez nagy dolog én meg egy percig nem állítottam hogy ő az atyaúristen csak ti divatdrukkerek akik bevannak fásulba a Ferrari imádatukba most úgy gondoljátok hogy bevan nyalva és őt kell utálni és én erre mondom hogy ő igenis jó pilóta.
2011. júl. 19. 23:37
 26/44 anonim ***** válasza:
Vettelébe meg nem játszott bele a szerencse mert tisztán megszerezte pole pozíziót és példás módra végigvezette a futamot 21 évesen. Kb. annyi játszhatott talán bele mint Alonsoéba hogy lehet hogy Hamilton megverte volna ha jobb pozícióból indul de ez egy sokkal gyengébb autóval volt és fiatalabban, kevesebb tapasztalattal szóval ez igenis NAGY DOLOG.
2011. júl. 19. 23:41
 27/44 anonim ***** válasza:

nah akkor tisztázzuk

ugye esőben eltünnek az erőviszonyok szal mondható minden kocsi ugyanolyan képességűnek naggyábol

akkor alonso 2006-ban a hungaroringen 15. helyről ugyanúgy feljött az 1. helyre mint Vettel monzában (Alonso-nak sajnos rosszul rögzítették a kereket ezért kénytelen volt feladni a versenyt az 1. helyről)

csakhogy! a hungaroring egy jóval technikásabb pálya és nem potyogtak ki csak úgy előtte a versenyzők hanem mindenkit a pályán meg kellet előzni

szal ha így nézzük Alonso kapásból nem lehet rosszab Vettelnél max ugyanolyan

szal lehet elájulni a kis taknyos tejfeltől de már más is csinált olyat mint ő (még többet is)

2011. júl. 20. 09:01
 28/44 anonim ***** válasza:
1. Vettel elől nem csúsztak ki a kocsik mert poleból indult. 2. Azért számítanak az autók erejei csak nem olyan sokat mint szárazon. 3. Alonsonak kicsit könnyebb helyzete volt mivel 4-en Bridgestonennal voltak előtte ami jelentős különbség volt akkor és 4-en ki is estek előle. Vagyis rögtön 7. volt. Nem azt mondom hogy ez így se nagy dolog ez így is nagy dolog amit akkor csinált Alonso azt se mondom hogy sokkal jobb Vettel Alonsonál én csak azt akarom mondani hogy ha Vettel is tehetséges nem egy benyalt, tejfelesszájú, ujjmutogatós hülyegyerek hanem egy tehetséges versenyző akárcsak Hamilton, Schumacher, Räikkönen, Kubica, Alonso vagy a régiek közül Senna, Mansell stb.
2011. júl. 20. 14:21
 29/44 anonim ***** válasza:
Amúgy meg te nézed az F1-et? 1 egyetlen 1 ember esett ki Monzába 2008-ba az is Fisichella volt a 12. pozicióból. Miről beszélsz te elvakult? Milyen csak úgy potyogtak előle a versenyzők? Mit akarsz te tisztázni?
2011. júl. 20. 14:27
 30/44 anonim ***** válasza:
Ezt most nem biztosra mondom de lehet hogy még könnyebb előzni a Hungaroringen mert ott annyi kanyar van hogy ha csak mész hibátlanul egy tempót akkor sokkal többet csúszhatnak ki előled meg sokkal több hiábázás van mint Olaszországba ahol elindulsz és mivel a pálya nagy része egyenes csak nyomod a gázt és azt a pár kanyart kell jól bevenned.
2011. júl. 20. 14:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!