Mért lett idén divat Hamiltont és Webbert cseszegetni, Buttont és Vettelt meg isteníteni?
Hamilton-t azért mert idén tényleg megzuhant egy kicsit, úgy hírlik magánéleti problémái is vannak, ami nyilván közre játszik, bár még így is ugyanannyi futamgyőzelme van mint Button-nek, szóval nem értem miért lenne Jenson jobb...
Webberéknél nem tudom mi lehet, de az nagyon szembetűnő, hogy míg előző évben világbajnoki esélyes volt, idén az első 3-ba is alig tud bekerülni miközben Vettel sorra nyeri a futamokat. Szerintem a RedBull-nál nem ugyanúgy kezelik a két versenyzőt, tanulva az előző évből. Hogy lehetséges az, hogy Vettelnek Abu-Dzabiban az első kanyar után! már vagy 50 méteres előnye volt, Webber pedig Massa mellett is alig tudott elmenni? Ráadásul Vettel Monzában úgy ment el Alonso mellett, hogy közben a kocsi fél oldala a füvön volt.
Amúgy mindig cseszegetnek valakit. Schumacher-t is cseszegetik hogy nem a régi stb. Az aktuális világbajnokot pedig mindig istenítik és jönnek a hülyeségek, hogy majd megdönti Schumi rekordjait stb. Hamiltonnál is ezt mondták, most Vettelnél is ezt mondják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!