Dariaaa kérdése:
Szerintetek a Barca vagy a Real Madrid a divat csapat?
Figyelt kérdés
2011. aug. 18. 12:47
1/13 anonim válasza:
Mit értesz az alatt hogy divatcsapat?
2/13 sacsa válasza:
Szerintem a Barcelonának több divatszurkolója van főleg az utóbbi időben.
3/13 A kérdező kommentje:
Én már több éve a Barcának szurkolok és egyre többet látom azt, hogy a két csapat szurkolói ledivatdrukkerezik egymást és tényleg csak érdekel mások véleménye erröl a dologrol.. amugy nemértem , hogy lehet 'divatból' szurkolni egy csapatnak..
2011. aug. 18. 13:21
4/13 anonim válasza:
Egyik sem. Az emberek nem divatból kezdenek el szurkolni nekik, hanem azért, mert iszonyat jó focit játszanak és emiatt könnyű megszeretni őket.
5/13 sacsa válasza:
Kifejtem bővebben.Van pár olyan ismerősöm akik csak azért szurkolnak nekik mert mindent megnyernek.Ha találkozunk akkor egyből "sz.r Real Madrid" meg hasonlók,de én több mindent tudok Real szurkolóként a Barcáról mint ők.Na az ilyen embereket legszívesebben pofán b.asznám a g.cibe!
6/13 anonim válasza:
73 százalékos tökéletesen leírta a lényeget.
sacsa akkor én meg erre azt mondthatnám hogy a Realt meg az utóbbi években Ronaldo miatt szerették meg sokan. De nincs ezzel baj.
7/13 sacsa válasza:
Ronaldot kifelejtettem,jó,hogy megemlítetted.
8/13 anonim válasza:
Mindkettő divatcsapat! Hajrá Feyenoord.
9/13 anonim válasza:
mindkettő! Hogy gyűlölöm mind a kettőt
10/13 anonim válasza:
Barcás vagyok, és van pár Divatdrukker ismerősöm.
De őszintén nem értem, hogy miért kell minden Barca-Real Drukkere mondani h Divatdrukker. Most ba*dmeg ennyi erővel minden Barca-Real szurkoló divat??? Én a jó foci és Messi miatt szerettem meg.
Ronaldo miatt nyalnak többen a Realnak amit nem értek. Jól játszik a gyerek, nem is ezzel van a baj, hanem azzal h emberileg egy 0 és sajnos ezt kevesen tudják.
Ennyi az én véleményem.
Hajrá Barcelona!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!