Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » Miért csak a focit nem veszik...

Miért csak a focit nem veszik komolyan az olimpián a sportágak közül?

Figyelt kérdés
Az egyetlen sport, ahol nem a legjobbakat küldik a válogatottba.

aug. 11. 21:56
1 2 3 4 5 6 7
 31/61 anonim ***** válasza:
57%

Igen, az olimpiára tökéletes változat a 7-es rögbi, egyszerű és eseménydús, köszönhetően annak hogy nincsenek pályán a 15 fős változatból a "nehézfiúk" és így a tolongások nem lassítják a támadásokat. Ez a változat volt az egyetlen esélyük hogy visszakerüljenek a nyári játékokra, habár a nagy rögbisztárok közül csak néhányan játsszák, de ennek az olimpiai átlagnéző szempontjából nincs jelentősége.

aug. 13. 13:01
 32/61 anonim ***** válasza:
29%

27-28-29 még mindig vakon van :D Nem is állítottam annak ellenkezőjét, hogy globálisan nem ismert a krikett.

28 "Én pontosan értem, hogy te miről írsz"

Nem, nem érted, hogy miről írok :D Én a nézettségről írtam. Hogy globálisan nem ismert, annak nem állítottam az ellenkezőjét.

Az én véleményem az, hogy egy ember érdeklődése sem válik kevésbé fontossá csak azért, mert sok olyan mást érdekel ugyanaz a dolog, akinek ugyanaz a nemzetisége.

De 27-28-29 olyan agyalágyult (ha csak nem ugyanaz az egy fogyi), hogy még most sem fogja felfogni, hogy nem arról írtam, hogy a krikett globálisan népszerű lenne :D

aug. 13. 13:19
 33/61 anonim ***** válasza:
31 egy bajom volt, hogy nagyon rövid, nem is tudom hány perc volt, mire élvezni kezdtem vége is lett a meccsnek.
aug. 13. 13:30
 34/61 anonim ***** válasza:
MaraD A 7ES RÖGBI Az olimpián?
aug. 13. 13:30
 35/61 Sindelar ***** válasza:
29%

#25 "Amúgy pedig pont attól lesz valami ismertebb, ha földrajzilag jobban eloszlik. Ugyanis ha földrajzilag csak egy szűk helyre, egy adott területre koncentrálódik egy viszonylag nagy nézettség, attól még nem lesz belőle globális ismertség."

Ez úgy hülyeség, ahogy van. Nem lesz semmi attól ismertebb, mert "földrajzilag jobban eloszlik". Az az ismertebb, amit több ember ismer. Tök mindegy, mekkora helyen koncentrálódik. A vízilabdát játssza kb 12 ország. A krikettet meg kettő. Szerinted a vízilabdázókat hatszor annyian ismerik, mint a krikettjátékosokat? Frászt. Tök mindegy, hogy koncentrálódik vagy oszlik el az ismertség. Az az ismertebb, akik több ember ismer. Tök mindegy, hány határt rajzolsz közéjük.

aug. 13. 13:48
 36/61 anonim ***** válasza:

#33,34

Igen, LA28-ra már lefixálva és nyílván a rögbibolond ausztráloknak is kelleni fog 2032-ben.

Az meg hogy ilyen rövidek a meccsek, azért van mert a hetesrögbi tornák tipikusan egyhétvégés rendezvények, rövid idő alatt kell a csapatoknak több meccset játszaniuk. A hagyományos rögbimeccs majdnem 2 órás, abból heti egy a maximum az egész világon.

aug. 13. 13:57
 37/61 anonim ***** válasza:
Köszi, hát igen de gondolom ha azt irom, hogy mire elkezdtem élvezni "beleéltem magam"már vége is lett, ez fura ez érthető .
aug. 13. 14:05
 38/61 anonim ***** válasza:

38 Látom, elgurult a gyógyszered, hülyegyerek :D

""Én a nézettségről írtam."

Igen, és azt nem sikerül most sem felfognod, hogy ez önmagában édeskevés."

Nem mondtam, hogy nem édeskevés. Csak leszögeztem egy tényt, hogy az egyik legnézettebb sportág a világon. Pont. Te kezdtél el ezután más dolgokról írni, amik nem cáfolják azt, amit írtam.

"ezzel párhuzamot vonva a labdarugás globális népszerűségével"

Nem vontam semmi ilyen párhuzamot. Képtelen vagy felfogni, amit a másik ember ír, csak fújod a magadét.

aug. 13. 14:12
 39/61 Sindelar ***** válasza:
69%

#38 Ne haragudj, tényleg vakon vagy. Én nem akarok személyeskedésbe belemenni, de valóban vakon vagy. A krikett volt már olimpián. Azért került rögtön egy alkalom után, mert a mérkőzések napokig elhúzódhatnak, nem lehet őket egy kötött programba beletenni. Nem lehet betáblázni. Ezért nincs az olimpiai programban.

Amit írsz, annak sorry, de semmi értelme. Ha a világ lakosságának 90%-a egy országban élne, és ott nagyon népszerű lenne egy sportág, szerinted azért ne legyen az olimpián, mert a másik 10% nem nézi? A te logikád, illetve logikátlanságod szerint igen. Baromi népszerű sportág, csak éppen begyömöszölhetetlen egy 16 napos programba.

aug. 13. 14:15
 40/61 anonim ***** válasza:
30%

"Nem mondtam, hogy nem édeskevés. Csak leszögeztem egy tényt, hogy az egyik legnézettebb sportág a világon. Pont. Te kezdtél el ezután más dolgokról írni, amik nem cáfolják azt, amit írtam."

De pontosan megcáfolták/megcáfoltam az írásodat, mindenben. Amit te leszögeztél "tényt", az sem teljesen úgy van. A tetejében azt sem érted, hogy miért úgy van.

"Nem vontam semmi ilyen párhuzamot."

Pontosan ezt csináltad te fogyatékos seggtitán. Te vagy az aki alapfogalmakkal nincsen tisztában, tehát önmagában a nézettség fogalmát sem érted. Te vagy képtelen felfogni és értelmezni írásokat. Csak egy adott dolgot tudsz szajkózni, amiben igazad sincs konkrétan. De azért erőlködsz mellette. Egy gyökér barom vagy. Ez pedig tény, nem vélemény.

aug. 13. 14:21
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!