Ki, melyik sportágat szereti nézni az olimpián?
Egyetértek, a küzdősportok nekem se tetszenek túlságosan.
A kajak-kenut, és az úszást én is szeretem nézni!
A női kézilabda a kedvencem, azt az egyet egész évben folyamatosan követem.
Van pár sport, ami úgy eléggé untat, pl. golf, országúti kerékpár, cselgáncs, strandröplabda... De a program háromnegyede érdekes!
Atlétika, úszás. És tetszett az íjászat is.
És ki nem állhatom a pontozásos versenyeket, mint a torna, RSG, műugrás, ahol szubjektív módon pofára is mehet a pontozás. Ki is irtanám mindet, nem hogy újabbakat vennék fel.
A Breaktánc, gőrdeszka, meg hasonlók nem olimpiára valók.
Én nagyon nagy sportfan vagyok.
Alapból a kézilabdát imádom nézni, nagyon tetszik az a sport, és a sportolóink is, de ezt alapból nézem, az EHF es k&h ligában is. Szgényeknek most nem sikerült olyan jól az olimpia, szerintem többet is el tudtak volna érni, de így is elég szép teljesítmény (női válogatottról beszélek, a férfi szerintem most navyon alulteljesitett, de nem becsmerlem oket, most igy jott ki, szep hogy ideaig eljutottak, buszkek lehetnek)
Az atlétikát is szeretem nézni, de pl a 10000m-es távokert annyira nem rajongok.
Triatlont és öttusát szintén kedvelem, ahogyan a kajak-kenut és a vívást is.
De igazából mindent szívesen nezek, amiben van magyar érdekeltség.
16/L, kosaras vagyok, ugyh nyilvan azt is nagyon szivaesen nezem, de ezt nalam lekorozi vmjert a kezilabda :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!