Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » Ki, melyik sportágat szereti...

Ki, melyik sportágat szereti nézni az olimpián?

Figyelt kérdés
Nekem a kettő személyes kedvencem a ritmikus gimnasztika és a párbajtőr, de kíváncsi vagyok a tieitekre is!

aug. 10. 18:10
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Úszás, vívás, kajak-kenu, vízilabda.
aug. 10. 18:11
 2/14 anonim ***** válasza:
Nem vagyok válogatós, csak ne legyen benne csapat+labda, meg ne legyen küzdősport. A többi jöhet.
aug. 10. 18:13
 3/14 A kérdező kommentje:

Egyetértek, a küzdősportok nekem se tetszenek túlságosan.

A kajak-kenut, és az úszást én is szeretem nézni!

aug. 10. 18:15
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

A női kézilabda a kedvencem, azt az egyet egész évben folyamatosan követem.

Van pár sport, ami úgy eléggé untat, pl. golf, országúti kerékpár, cselgáncs, strandröplabda... De a program háromnegyede érdekes!

aug. 10. 18:20
 5/14 anonim ***** válasza:
66%
Foci, kosárlabda, öttusa, sportlövészet, breaktánc
aug. 10. 18:22
 6/14 A kérdező kommentje:
A breaktánc nem lett annyira a kedvencem, ellenben a foci a kosár/kézilabda tényleg érdekes.
aug. 10. 18:25
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Atlétika, úszás. És tetszett az íjászat is.

És ki nem állhatom a pontozásos versenyeket, mint a torna, RSG, műugrás, ahol szubjektív módon pofára is mehet a pontozás. Ki is irtanám mindet, nem hogy újabbakat vennék fel.

A Breaktánc, gőrdeszka, meg hasonlók nem olimpiára valók.

aug. 10. 18:44
 8/14 anonim ***** válasza:
67%
#7 Maximálisan egyetértek.
aug. 10. 18:49
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Atlétika, kosárlabda, gördeszka.
aug. 10. 20:49
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Én nagyon nagy sportfan vagyok.

Alapból a kézilabdát imádom nézni, nagyon tetszik az a sport, és a sportolóink is, de ezt alapból nézem, az EHF es k&h ligában is. Szgényeknek most nem sikerült olyan jól az olimpia, szerintem többet is el tudtak volna érni, de így is elég szép teljesítmény (női válogatottról beszélek, a férfi szerintem most navyon alulteljesitett, de nem becsmerlem oket, most igy jott ki, szep hogy ideaig eljutottak, buszkek lehetnek)

Az atlétikát is szeretem nézni, de pl a 10000m-es távokert annyira nem rajongok.

Triatlont és öttusát szintén kedvelem, ahogyan a kajak-kenut és a vívást is.

De igazából mindent szívesen nezek, amiben van magyar érdekeltség.

16/L, kosaras vagyok, ugyh nyilvan azt is nagyon szivaesen nezem, de ezt nalam lekorozi vmjert a kezilabda :)

aug. 11. 10:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!