Ha a fociból minden bajnokság aktív, és más sportágak (pl. tenisz, Forma-1 stb.) mehetnek, akkor a foci EB, olimpia, úszó-EB stb. miért nem?
Nekem ez nagyon furcsa. Oké hogy járvány van, de rengeteg sportág van ami ennek ellenére aktív. A fociban kb. minden nemzetnél zajlik a bajnokság. Emellett folyton van tenisz, nemsokára indul a Forma-1, van kézilabda, meg csomó minden.
Akkor azt nem értem, a foci EB (pláne hogy más focimeccsek meg zajlanak), az úszó EB, illetve leginkább az olimpia megrendezése miért kérdés?
Oké, tudom hogy zárt kapuk mögött kéne lennie, de miért, a BL-t, a Forma-1-es futamokat vagy az Australian Opent azt nem nézők előtt rendezik normál esetben? Most ez van, egyszer a történelemben nem lennének nézők az olimpián, na bumm. Vagy a foci EB-nek pláne mi akadálya van? Rendezzék nézők nélkül, attól még ugyanúgy foci EB lenne.
Nem értem most ezen múlik? Mert ha igen akkor hogy van az hogy az összes bajnokság az meg zajlik? Vagy a tenisznél ott nem számít ha nincs néző? Meg a kézilabdánál? Kosárlabdánál? Csak a cselgáncsnál, a golfnál meg a sportlövészetnél az olimpián, amit a helyszínen amúgy se néz a kutya se, mindenki csak a tévében?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!