Csak engem irritál halálra Verstappen?
De már csak a megjelenése is annyira irritáló… arról nem is beszélve hogy ellopta a gyerekét a csaját meg a munkáját (=egész életét) Kvjatnak. Egy undorító ember.
Hamilton is jobb nála de forza ferrari
"A ferrari gyorsabb volt, mi értelme a 2. DRS zónát megvárni? Azért, hogy 1 körrel később előzze meg?"
#9, én egy szóval nem írtam olyat, hogy tehetségtelen lenne. Szerintem ezt nem nekem akartad címezni. Jó versenyző alapból is, de sokkal jobb lehetne, ha kicsit visszafogottabb és taktikusabb lenne.
Ami meg a fenti dolgot illeti: azt se írtam, hogy a Ferrari nem volt gyorsabb. De ha valaki a verseny elején, vagy az időmérő során gyorsabb nálad, akkor kész vége, feladod, csak alibiből körözöl a pályán? Mert ezzel az erővel az első RDS zónában is teljesen felesleges volt próbálkozni, csak az autója épségét veszélyeztette, jobban koptatta a gumikat. Be kellett volna állnia Leclerc mögé végigvonatozva a futamot? Az ember próbálkozik, ahol csak lehet a szabályok adta keretek között. Verstappennek így lett volna egy hajszálnyi esélye, hogy a Ferrari elé kerüljön. 99,9999%-ban csak időlegesen. De még akkor is lehetett volna bízni safetycarban, műszaki hibában, vagy bármiben. De így 0 volt az esélye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!