Verstappennek miért nincs ott az anyja soha a versenyeken?
Figyelt kérdés
Meg mostanság a húga se ahogy látom, csak az apja meg a nője. A többi családtagja még a VB szezonzárón se volt ott.2021. dec. 17. 21:40
2/6 anonim válasza:
Próbáltam gondolkodni, hogy mit lehetne írni ide, de az a helyzet, hogy azt a néhány fiatal tehetséget kivéve, akiket mostanság kitermelt az F2 és még nem kerültek be, rajtuk kívül nem tudnék mondani mást, egyszerűen már annyira professzionális szint, hogy rajtuk kívül felfedezett arcok, akik helytállnának nincsenek, távozott pilótákat meg kár mondani a jelenlegi veterán garnitúrából már Alonso-n kívül más öregebb nem tudná tartani a lépést ennyire.
3/6 anonim válasza:
2-es vagyok
Elnézést, de véletlen egy másik kérdés válaszát írtam ide, vegyétek figyelmen kívül!
Az ide illő válasz: Természetesen dolguk van, sok időt emészt fel ez az egész futamokon részvétel és ráadásul segíteni sem tudnának, az apja a fő támasza.
4/6 anonim válasza:
A húga múlt hét elején adott életet a 2. kisfiának, így Max kétszeres nagybácsivá avanzsált. Továbbá fontos tudni, hogy a két baba között 1 év és talán két nap van. Azért velük a mindennapokat megélni is nehéz, nemhogy még utazni is. Sophie meg gondolom segít Victoriának.
5/6 anonim válasza:
Én se lennék ott a helyében. Az exférje, a jó öreg Jos, még most, a fia hetedik F1-es szezonjában sem tudja megállni, hogy ne legyen minden lében kanál és ne álljon ott ostorral a kezében, a természetét tekintve pedig hírhedten nehéz eset.
6/6 anonim válasza:
Biztos dolga van vagy nem akar a kamerák előtt szerepelni ,ez az ő dolga
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!