6 het alatt fel tudok keszulni felmaratonra, ha...?
2 hete volt egy kemeny terepes fel maratonom. Nem igazan ugy sikerult, ahogy akartam. Nem arra a versenyre, hanem egy masikra keszultem. Egy konnyu terepesre keszultem, de sajnos igy jott ki. Gondoltam, sebaj, 8 het mulva lesz egy masik.
A verseny utan pihentem jopar napot, aztan futottam egy 3km-t. Aztan rogton beteg lettem. Napokig lazas voltam. Par nappal ez elott megint futottam egy 3ast, majd ma 6kmt. Nem ment olyan rosszul, de kiestem a gyakorlatbol. 2 hete volt a verseny. Most talan Nagy nehezen le tudtam volna futni 8kmt de tobbet nem.
Jovo hettel egyutt 6 hetem van, hogy felkeszuljek.
A versenyre elozoleg jelentkeztem.
Igazabol Iden kezdtem ujra futni marciusban es kabe juniustol kezdtem el felkeszulni az elozo verseny re, megvan, hogy kabe szerintem melyik heteket kell megismetelnem.
Ezt a versenyt mar egyszer Meg csinaltam 3 eve, akkor kezdtem el eloszor futni. Akkor ugy volt, hogy juniusban kezdtem el futni, augusztusban mar elertem a 10kmt, s oktober elejen 2 ora 21 perc alatt futottam le, 8 hetes felkeszulessel. Most ha nem jott volna kozbe a betegseg, 2 ora 10 percet celoztam volna Meg, de igy, kabe minden masodperc, amit le tudnek faragni, eredmeny lenne..
Szerintetek mennyi eselyem van?
Tapasztalatok? Egy betegseg utan mennyi ido, mire fisszarazodsz?
Koszi a valaszt es a biztatast. Azert nem mondanam, hogy nem Nagy dolog. Hallottam mar hogy nehanyan azt mondjak, nem olyan Nagy dolog, de szerintem Meg 10km lefutasa is Nagy dolog. Olyan 10-14km- legtobbszor kepes lennek lefutni, de azert a 21km lefutasa utan meg vagyok hallva. Legtobb ember, akit ismerek, meg 3km-t se tud lefutni, szimplan azert mert egyaltalan nem futnak kozepiskolas koruk ota. Minimum 2-4 honap felkeszules kell annak, aki egyaltalan nem fut. Ha pedig vmihez minimum ennyi felkeszules kell, azert azt nem neveznem semmisegnek.
Na most nem vitatkozni akartam.
Nekem eleg nagy dolog 15km folott.
Egyebkent tegnap futottam egy ahhoz kepest eleg jo idot 6.5km - en, jobban sikerult, mint gondoltam, ugyhogy talan tenyleg gyorsan visszarazodok. Majd hetvegen eldol. Megprobalok 12-14km-t futni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!