Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » Futók! Szerintetek ez az...

Futók! Szerintetek ez az edzésterv mennyire működőképes?

Figyelt kérdés

Ezek félmaratoni edzéstervek és ezek közül az 1:26os edzésterv érdekel de nem vagyok benne biztos, hogy elég intenzív. Tapasztaltabbak szerintetek ez elég lehet?

[link]

2020. ápr. 29. 18:28
 1/4 anonim ***** válasza:
41%
Szerintem inkább olvass utána a Jack Daniels' Running Formulanak.
2020. ápr. 29. 20:01
 2/4 Secret184 válasza:
Ha 1 óra 26 perces félmaratont szeretnél vagy tapasztaltabb vagy, vagy nem mérted fel jól az erődet. Facebookos futó csoportokban (évszám futás, FBK, stb.) több hasznos véleményt fogsz szerintem kapni. Amúgy az ilyen edzéstervek valakinél beválnak, valakinél nem, mivel nem személyre szabottak.
2020. máj. 1. 13:31
 3/4 anonim ***** válasza:
46%
Juj az fbk-t inkább hagyjuk. Ott nem kapsz semmi építő jellegű választ azt garantálom.
2020. máj. 1. 15:46
 4/4 Krisz85 ***** válasza:
1 óra 26 perces félmaraton, ahha értem, mióta futsz? Mennyi a legjobb időd félmaratonon? mennyit edzel egy héten? ilyen és egyéb infók is kellenének a válaszhoz.
2020. máj. 30. 10:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!