Ki hogy készül egy félmaratonra?
Figyelt kérdés
Félmaratonra készülök és érdekelne hogy ti hogyan készültök föl rá.2021. jan. 12. 00:55
1/5 anonim válasza:
azért az egy minimm 1ór harmin-40perces mulatság valakinek 2óra is edzettség kell hozzá mindenképp ellenállóképesség(ilyn időben végképp)én anno csak lefutottam-de alapból ilyen sportosabb vagyok-viszont maratont még sosem futottam ....
2/5 anonim válasza:
Mivel még nem kaptál választ, ezért írok. hátha segít. Általában én nem futok ilyen hosszú távokat (féltem a térdemet), de simán le tudom futni, ha kell (kipróbáltam).
Ismertem igazi hosszútávfutókat, ők mindig azt mondták, hogy rendszerint nem mennek fel addig a távig, mint amin majd versenyeznek, csak szép lassan növelgetik a terhelést a verseny előtti felkészülési időszakban, mint pl. itt:
Ha van konkrét kérdésed, írj, megpróbálok segíteni.
3/5 anonim válasza:
Bocs, nem láttam, hogy közben már befutott egy válasz.
4/5 anonim válasza:
Minden mérvadó válaszadó véleménye fontos-így várjuk Önét is kedves 3as!
5/5 anonim válasza:
Kedves 4-es Hozzászóló!
A 2-es és a 3-as is én voltam (csak miközben a 2-est gépeltem, valaki már írt). Ha van még konkrét futós (vagy sportos) kérdés, szívesen válaszolok, amennyiben szakértelmem engedi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!