Milyen edzéstervet javasoltok?
Figyelt kérdés
16 éves fiú vagyok. Eddig néptáncoltam 7 évig, de mostmár szeretnék inkábba kondiba járni.
Egyébként a magasságom 185 cm a, súlyom pedig 73 és 75 kg közt mozog.
Főbb céljaim a kockahas, szélesebb vállak, erősebb vádli, úgy általánosságban egy jó alak, jobb állóképesség, erősebb izmok(nem csak nagyobbak) és kisebb testzsír%
Előre is köszönöm a válaszokat!
2019. jún. 4. 18:04
1/8 anonim válasza:
Keress valami teljes testes edzést és csináld 3x egy héten
Pár hónap után már kereshetsz komolyabbakat de ah elején érdemes az alapgyakorlatokra fókuszálni.
2/8 anonim válasza:
kiegészíteném az előzőt, Hogy sokat egyél. Értem én kisebb testzsírt akarsz de ha nem eszel nem szedsz izmot. Előszőr tömegelés aztán szálkásítás.
3/8 anonim válasza:
germán volumen training
keress rá googleban, erre van szükséged!
4/8 anonim válasza:
A vol. Training csak normális programozás mellé ajánlott, ráadásul marha sok volumen van benne (duhh..) ami neki még felesleges. kezdőként nem csinálnám
5/8 A kérdező kommentje:
#1-2
Tudnál példákat mondani?
...nagyon hülye vagyok a témában
És köszönöm az eddigi válaszokat!
2019. jún. 4. 21:32
6/8 anonim válasza:
Pl az ICF 5x5 (most Blahába ne menjünk bele, kezdő edzéstervnek ez annyira nem rossz)
7/8 anonim válasza:
Mondom, hogy GVT! Ne okoskodjatok már!
8/8 anonim válasza:
Mondthatod hogy gvt amennyit csak akarod, egy kezdőnek akkor is szar program lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!