183 cm vagyok es 66 kg egy edzestervre lenne szükségem amit itthon tudok végezni sajnos nem tudok meg elmenni konditerembe de ami van nekem 2 egy kezes súlyzó es egy francia rúd. Erre milyen edzestervet es gyakorlatokat javasoltok?
Figyelt kérdés
2014. máj. 19. 22:20
1/2 anonim válasza:
A bodybuilder.hu-n találsz terveket. De kb ez lenne- fekvenyomás, evezés, vállból nyomás, bicepsz állva, homlokra engedés fekve (vagy hátsó támaszos tolodzkodas) , guggolás, hasprés, egylabas vádli állva.
Tehát heti 3 teljes testes edzés legyen 1-2 hónapig, majd utána osztott edzésre is válthatsz. Majd leírom azt is, de a bodybuilderen is találsz.
2/2 anonim válasza:
183 cm magas 66 kg.Valószínűleg ektomort testalkatú vagy, ehhez igazítsd az edzéstervedet a fehérje mellé pedig fogyassz sok szénhidrátot(nem zsírt).A te alkatoddal nem hízol olyan könnyen ha jól sejtem...?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!