Összezavarodtam, most akkor hogyan?
125 g fehérje , 285 g szénhidrát ez egy sima nem edzős napom bevitele.
Ha edzek akkor ugye ehhez hozzájön az edzésutáni turmixom azaz 165 g fehérjéré és 325 g szénhidrátra növekszik a napi adag.
Most akkor jó ez így vagy nem edzős napon is vigyek be annyit mint amennyit edzős napon???( kaja adag növelésével)
Bocs, de nem a shopbuilder oldalán kell tudományos ismeretekre szert tenni.
Ez olyan, mint hogy a általános iskolai fizikakönyvből a fekete lyukakról vitázni.
Ja igen mert amit a nagy angol tudosók titkos csoportja megmond az olyan nagyon hiteles ugye???
Inkább hiszek pl. Bunnynak, aki több évtizede ezt a szakmát űzi.
Erről Ennyit.
Mi megy itt jézusom :D
Ha nem edzel reggel + este iszol fehérjét gondolom. Edzésnapon meg az egyik fehérjét (reggelit inkább) edzés után vidd be. A másikat lefekvés előtt. Egyébként meg ha rendes az étrended akkor a turmix max edzés után "kell". Én nem is iszok napi szinten csak ha tudom, hogy aznap nem tudok annyi fehérjét bevinni rendes kajabol.
Köszi.
16os, itt igazából az adagokkal van a baj úgy érzem. Ezért is kérdeztem felemelhető e az adag az edzős nap szintjére tápanyagokba?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!