Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Otthoni torna után mennyi...

Otthoni torna után mennyi fehérje és ch kell?

Figyelt kérdés

Szeretném otthon növelni a tömegem, emiatt végzek különböző gyakorlatokat comba, hasra, karra..

Egy 40 perces torna után hogyan kell pótolnom a tápanyagokat?

Kell e egyáltalán valamit pótolni, vagy a glikogén raktárak nem csappannak annyira meg?

180cm/50kg 16L

2019. ápr. 14. 09:22
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
30g szója 50g szolocukor
2019. ápr. 14. 09:34
 2/23 A kérdező kommentje:

Az nem sok egy kicsit? Mármint 50g szénhidrát nagyjából??

Én eddig 40g zabpelyhet szoktam, ami kb 25g

2019. ápr. 14. 09:36
 3/23 anonim ***** válasza:
Nem sok. Testsúly kilogrammonkent mehet 1g gyors ch!
2019. ápr. 14. 09:40
 4/23 anonim ***** válasza:

Nem kell pótolni semmit, csak egyél normálisan, és ne dőlj be a táplkieg üzlet hazugságainak. Edzés után legyen egy rendes étkezésed, ennyi.

Tanulj angolul, mert rengeteg értékes írás/videó elérhető.

2019. ápr. 14. 09:46
 5/23 anonim ***** válasza:
De kell. Ajánlom a builder.hu tajekozodasra.
2019. ápr. 14. 09:48
 6/23 anonim ***** válasza:

Én meg nem ajánlom a builder.hu-t tájékozódásra, mert ők mindent le fognak írni, amivel a pénztárcájukat megszedhetik, és olyan bődületes baromságokat írnak, hogy a teljes test edzés kezdőknek való.

Ha mindenképpen muszáj megbízható és magyar forrást ajánlani, akkor ott a Powerbuilder csoport. Keress rájuk facebookon is. [link]

Egy rendes étkezésre van szükség edzés után. Ennyi.

2019. ápr. 14. 09:52
 7/23 anonim ***** válasza:
Kb 0. Én sem iszom tapkieget, miután sétáltam egy nagyot. És kb annyira lehet megterhelő egy otthoni edzés.
2019. ápr. 14. 09:55
 8/23 anonim ***** válasza:
Tömeget növelni súlyzós edzéssel lehet, folyamatosan növelve a súlyokat. Két 5 kilós egykezessel semmit sem lehet elérni. Normális súlyokkal se jön gyorsan az eredmény, szóval ha akarsz otthon komolyan edzeni akkor kell egy guggoló állvány + kétkezes rúd és tárcsák. Ennyivel el leszel, nem olyan drága ezt beszerezni. Lehet venni ilyen 150 kiló teherbírású kétrészes állványokat, amit simán el tudsz rakni az egyik sarokba ha végzel.
2019. ápr. 14. 10:00
 9/23 anonim ***** válasza:

Builder.hu a leghitelesebb testépítő oldal magyar nyelven. Gyakorlatilag a testépítés bibliaja.

Mehet 50g ch

Be kell tölteni a glikogén raktárakat.

2019. ápr. 14. 10:04
 10/23 A kérdező kommentje:

Köszönöm a gyors válaszokat!

Akkor tényleg be kéne szereznem valami súlyzót, mert van kettő db 1,5kgos,meg gumik, amikről eddig is tudtam, hogy nem sokat érnek :/

Én nem porokra gondoltam, hanem pl zabpehelyből vagy tojásból mennyit :)

2019. ápr. 14. 10:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!