Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ragadhat rám izom, és mennyi...

Ragadhat rám izom, és mennyi idő kell?

Figyelt kérdés

175cm, 60-65kg lehetek, ami soványnak számít. Október eleje óta kondizok, heti 4-5x. Se protein, se más. Amennyi megvan kajával, annyi.

Kb mennyi idő mire látszani is fog rajtam valami? Vagy ahhoz muszály proteinezni magam?

Nem akarok kockahasat, se nem akarok versenyző lenni. De azért valami legyen már rajtam.

17/F

2016. nov. 7. 18:21
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
nem mindegy mennyi fehérje van abban amit eszel, lehet elég, lehet nem, ezenkivűl zsir,szénhidrát is legyen meg, pár hónap alatt látszani fog, hogy elkezdted, másfél-2 év alatt egész jó eredményt hozhatsz össze ha folytatod lelkesen
2016. nov. 7. 18:25
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Fehérje kell. Nem hús, nem fehérjepor, fehérje, persze az aminosavak mennyisége is fontos, de ezt most hagyjuk, az állati fehérjék amúgyis komplettek s bizonyára erősen alapozol ezekre.

Hogy mivel viszed be a fehérjét, ebben igen nagy a mozgástér.

Mivel vékony vagy, pár hónap után már látni kellene valamit, ha mindent nagyjából jól csinálsz.

Ha ez nem történik meg, akkor nézd meg az étrendedet, mert ott könnyű elrontani a dolgot, ha nem figyelsz rá és nem értesz hozzá.

2016. nov. 7. 18:28
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon kihegyeztem, a dolgot a fehérjére, pedig sokaknál a kalóriákkal is baj van, ha odafigyel, ha nem. Tapasztald ki, mennyit kell enned, hogy jöjjön a tömeg. Az izmosodáshoz elegendő fehérje és többletkalória is kell. Ha nem genetika, hogy nem tudsz zsírt felszedni, csak eddig keveset ettél, akkor lehet, hogy most is keveset eszel, nem írtad, hogy e téren mit változtattál.
2016. nov. 7. 18:30
 4/9 dirtboy ***** válasza:
74%

úgy beszélsz a preoteinről mintha valami kox lenne.

ne proteinezd magad,végül is csak létfontosságú tápanyag a protein és az izom építő köve,minek az.

csak ne lenne a csirkemellben is olyan sok,azt se egyél mert akkor már proteinezed magad.

2016. nov. 7. 18:33
 5/9 Sanko Urfi válasza:
61%
Vasarolj egy csakanyt es irany arkot asni,majd meglatod hogy ragad izom rad
2016. nov. 7. 18:41
 6/9 A kérdező kommentje:

Az evés az olyan, h ami az ebéd azt eszek, reggelire (suli előtt ) 2 szendvics. Uzsonnára valami nemsok. Estére meg ami van. Nem igazán veszek fehérje tartalmú ételeket. Max tej, tojás.

Mindig probáltam sokat enni, és úgy ahogy sikerült is, de nem látszik rajtam. A genetikával nincs baj. A csalàdban senki sem volt sovány.

Kb 10-11 éves koromra már sovány lettem. Előtte meg elég kövér voltam. Azért nem annyira, de volt rajtam.

2016. nov. 7. 18:41
 7/9 anonim ***** válasza:

a tejet hagyjad, tojás az jó, nembaj ha egy nap csak 3 alkalommal eszel, a napi bevitt mennyiség számit

ha nincs meg a napi kalória,fehérje, rost,vitamin,viz,pihenés akkor lfszt nem ér az egész

2016. nov. 7. 20:02
 8/9 anonim ***** válasza:
nem eszel fehérjét? mi megy? disznózsirt vizzel?
2016. nov. 7. 21:31
 9/9 anonim ***** válasza:

Gyakorlatilag egész nap nem eszel.

Felfújt bolti kenyérből nem lesz izom.

Egyél tojást, húst (a hal is hús), sajtot. A tej is jó, 1l-ben van 30g fehére.

Napi 5 kaja kell ha fejlődni akarsz, kb sosem lehetsz éhes órákig.

Fehérjeport ezen a szinten felesleges szedni, nem pótolja a normális táplálkozást.

Ha elkezdesz edzeni a szervezeted úgyis könyörög majd a normális kajáért, felgyorsul az anyagcseréd.

Egyébként a kóros soványság sokszor bélproblémára utal, legtöbbször gluténérzékenység, vagy egyéb intolerancia.

2016. nov. 8. 19:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!