A véradás lehet bármilyen hatással a súlyzós edzésre?
Kb 2-3 éve járok rendszeresen konditerembe, májusban lettem 18, és mindig is szerettem volna véradással segíteni másokon.
Már kétszer voltam, lehet ennek valami hatása a pumpáltságra, esetleg a fejlődésre? Mennyi idő alatt jön vissza a leadott fél liter vér?
Én mindenképp megvárom azt a pihenő napot amit tanácsolnak, vérvétel az lazább sokkal ott talán 1 decit vesznek csak
Veradasnal ennek a 4-5xoroset!!
Engem foleg a pumpaltsag erdekelne, amikor az erek megtelnek verrel es szinte kicsattansz az erotol(aki sulyzos edzest csinal az ismeri ezt az erzest)
Na hogy errre van e valami hatasa a kevesebb vernek pl h nem durransz be annyira meg ilyenek :)
Nem fog történni semmi. :) Csak annyi, hogy vissza kell pótolnod a vizet meg a tápanyagokat, amelyeket simán betudsz. Csak annyi, hogy nincsen edzés, sem italozgatás sem cigi és az esti kokaincsíkodat is felejtsed el. :D
Na de viccet félretéve. Tényleg csak annyi, hogy nem edzhetsz azon a napon. Másnap már mintha mi sem történt volna úgy ébredsz fel. :D
Megiszol fél liter vizet + aznap, és vissza van pótolva.
+ A májadban van vér raktár, közel fél liter,szóval nem kell aggódnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!