Hogy hogy ilyen erős 67kg osan?
Egyik haverom 17 éves. Másfél éve edz. Rohadt erős, full szálkás, de nem nagydarab, csak 67kilo 177es magassághoz.
63 kiló volt kb mikor kezdte. Hogy lehet az hogy mindent a terembe annyi súllyal csinál mint a 100+os állatok, és nem nő a tömege?
Labtolas 240el nyomja, fekvenyomast 75el-80al.Guggolast 100al,csuklyazast 140el.Bicepszesest 20-as egykezessel, és padon a mellezest 35-35 kgos kezisulyzokkal(ezutobbibol nyilván nem 8at csinál hanem max 5ot kb) és fontos hozzátennem hogy láttam minden gyakorlatat es szabályosan csinálja
Erre mondják azt hogy genetika? 1,5 év alatt kb 5kg ment fel rá.
Az idő sokat ér, szabadidőm is akad, amikor nem akarok érdemi tevékenységeket csinálni, hanem pihentetem magam.
A sok vergődés, a tiedet is beleértve, itt a gyakorin aranyat ér ;)
Kedves 21.elcsepelt kamu mondatok... Az idő sokat ér önmagában.. De neked nem, ha nem kezdesz mit vele, Bas. Zom a nyakad, az neked sokat ér hogy gyakorin vagy egész nap te sivár életű veréb? Xddd
Kedves utolsó :neked meg csak annyi hogy fogj össze az elozovel kb mindkettőtoknek ugyanakkora az agykapacitasa.. Ertelmetlen a te életed, nem az én kérdésem!! Ha ezzel foglalkozol akkor biztos jobb a gyakori mint az életed, hisz mindenki abba fektet energiát ami fontos neki, ha ti gyakori kommenthuszarok vagytok ahhoz csak gratulálni tudok, luzerek, nem vittetek semmire, es idejartok fel az oldalra pampogni, szegyeeeen
Köszönjük a gratulációt!
A szabadidő arra való, hogy pihentessem a mentális és fizikai kivetülésem.
Az számomra elég pihentető ha ilyen kérdésekre adhatok kompetens válaszokat.
Ne legyen :D
Ezeket a számokat csajként is lehet hozni 2 év edzéssel :D
Utolsó válaszoló
Megnéznélek én téged ahogy megcsinalsz kerettel 140kg val 12 SZABALYOS ismétlést csuklyára.. 5ig nem jutnal el te nethuszár
Nem tudnék.
De 1 év konditermi edzés után simán tudtam.
Azóta azt abbahagytam, inkább elmentem küzdősportolni. Nem tudok ilyen számokkal edzeni, nem is voltam konditerem közelében nagyon régóta. De nem is érdekel... :) Ezek akkor sem jó számok.
Kerdezo kezdhetjuk. De nem keretben, es guggolassal. 140/12-rol indulunk ass to grass, utana a sulyt vagy az ismetlest noveljuk. A csuklyazas lesz a levezetes, de 180-rol indulunk.
Bohoc...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!