Hogy hogy ilyen erős 67kg osan?
Egyik haverom 17 éves. Másfél éve edz. Rohadt erős, full szálkás, de nem nagydarab, csak 67kilo 177es magassághoz.
63 kiló volt kb mikor kezdte. Hogy lehet az hogy mindent a terembe annyi súllyal csinál mint a 100+os állatok, és nem nő a tömege?
Labtolas 240el nyomja, fekvenyomast 75el-80al.Guggolast 100al,csuklyazast 140el.Bicepszesest 20-as egykezessel, és padon a mellezest 35-35 kgos kezisulyzokkal(ezutobbibol nyilván nem 8at csinál hanem max 5ot kb) és fontos hozzátennem hogy láttam minden gyakorlatat es szabályosan csinálja
Erre mondják azt hogy genetika? 1,5 év alatt kb 5kg ment fel rá.
Nem érdekel a százalékos értékelés, de te nyugodtan élj abban a tudatban, hogy az a valóság amit te gondolsz és nem az amit én, csak mert nekem 43%-os az értékelésem.
De attól még, mert te kötöd az ebet a karóhoz nem lesz igazad és nem nem lesz "rohadt erős" vagy kimagasló a barátod teljesítménye.
Főleg nem a lábtolós érved miatt.
A 20kg-os bicepsz nem szar, ezt nem mondtam, de nem kimagasló és szerintem ennyi idő után nem is jó(de továbbra sem szar).
Inkább azt írd le a kétkezes bicepszezést mekkora súllyal csinálja a barátod, mert az jobban mérvadó, már ha ennyire magasztalod bicepsz teljesítménye miatt.
Na kedves okoskodók. Pontosítok. A haverom a bemelegitest csinálja 20-al bicepszre. És nem egykezessel hanem francia rúddal (bemelegites!!)
Majd ezt követi nála a váltott karu egykezes bicepszezés amit. 30-30 kg-al csinál!!!! De persze gondolom nektek ez is gyenge mert ti 800al tudjátok szuperszettbe..
És az a csávó aki 160al nyom fekve és 20al bicepszezik... Az pedig azért van (kis utána jarassal) mert 1 évig súlyos betegsége volt és most kezdte újra az edzést. (már nem 140el szeriazik, csak 100al).
A haverodnak is elküldted a kérdést?
30-30 kilós bicepszből mennyit csinál? 2x3-at?
Okoskódásról beszélsz, közben meg lököd a saját pontosításaidat mert még a gyakorlatok neveit sem tudod, meg a súlytárcsákat sem ismerek.
Itt senki sem okoskodott, csak vagyunk páran akik 5-10-15, van aki 30 éves edzésmúlttal ír ide, és láttunk ezt-azt. A 20 kilós bicepsz teljesen mindegy ki csinálja, nem vall egy átlagon felüli fizikumra, semmilyen korosztályban. A 30kg már teljesen oké, sőt 2. gyakorlatként kifejezetten erős. De hogy először 160-as nyomásról beszélsz, utána már csak 120, majd 140 és a végén 100, hát érdekes. Inkább kezd el te is, ne másokon lovagolj. Fél év múlva lehet hogy meg tudod különböztetni a kétkezes bicepszet az egykezes karhajlítástól, meg a 15kg tárcsát a 20-astól.
Megtudom különböztetni és elkezdtem már edzeni 1 hete. Talán ezért nem tudom a dolgokat, pont ezért nem kéne leszolni azoknak akik több éve edzenek. Nem 2*3-az csinál a 30assal,hanem 6*6-ot mindkét kézzel.
Egyébként pedig.. Ha ilyen nagy edzésmulttal rendelkeztek akkor tényleg nincs jobb dolgotok mint itt a gyakorin idozni? Megha segíteni jönnétek fel megertenem... De ennek nem sok értelme van,vagy nektek ennyit ér az időtök?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!