Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Utolsó 5kg leadása hogyan?

Utolsó 5kg leadása hogyan?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

November 8.-án kezdtem el az életmódváltást. Nagyon szépen ment/megy, persze néha beleestem én is a mézesbödönbe (egy-egy vacsi a burger kingben stb...). Mivel nem versenyalakra pályázok, ez szerintem az egészséges kereteken belül bele is fér.

Szóval 72kg-ról indultam és most vagyok 62kg (172cm, 19 éves, nő). Sportolni most kezdtem, spinracingre járok. A súlyzós edzés egy sérülés miatt nekem még nem igazán ajánlott. Ha esetleg a spinracing mellé itthon erősítenék, hogy fokozatos legyen a dolog, akkor sikerülhet újra beindítani a fogyást? Illetve most már inkább az alakformálás lesz a cél (tudom, erre a spinracing nem jó, de én egy dombon is meghalok, így kell az állóképesség fejlesztés).

Nyárig a lapos has a célom :) 3 hónap alatt mennyit formálódhatok?

Ruha terén sokat változtam. 40-es nadrág helyett most már 36-ost veszek. Felsőből M helyett jó az S-XS is :) Viszont vannak még problémás helyek, főként a csípő, has, felkar.

2019. márc. 19. 14:44
 1/2 anonim válasza:
100%
Hát gondolom még spártaibb diéta és mozgás szokott a sportolóknál is beválni, de 5 kg-ot ingadozik simán bárki súlya, vissza fog térni amint kicsit lazábban étkezel vagy visszaveszel a mozgásból, ne légy túl szigorú önmagadhoz.
2019. márc. 19. 14:47
 2/2 anonim ***** válasza:

Én ilyenkor pár napig több kalóriát vittem be, hogy felebredjen a szervezetem. A régi edzőm ajánlotta. Utána pedig vissza tértem a régi dietahoz és heti 2x kardio 4x súlyzós edzés

Heti 4x súlyzós edzés +1 kardio volt akkoriban, így egy időre emeltem a kardio alkalmat.

2019. márc. 19. 20:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!