Utolsó 3-4 kiló leadása? Nem tudok a környezetemben segítséget kérni.
172/61,7 kg vagyok. 58 akarok lenni, de legalábbis minimum 59. Nem akarok izmot építeni, csak fogyni akarok, hgy eltünjön a nagy seggem. Normálisan étkezem, semmi cukor, üditö, csoki, pékáru. minden nap Péntek Enikö 40 perces videóira edzek. 4 fokok vannak kint, nem megyek futni sem biciklizni ilyen idöben, de jövöhétre jobb idöt mondanak. Mit tehetnék, hogy lefogyjak? Próbálta,m fehérjeturmix-diétát 0 sikerrel. Egyszerüen nem mozdul a mérleg.
Elöre is köszönöm a segítséget.
3. válaszoló
ez hogy jön ide? :D ejnye :D
Nekem is hasonló alakom van, bár vannak melleim, de a 60 cm-es derekamhoz a 97 cm csípő elég durva. Most vagyok 54 kg 164 cm-hez, szóval nagyon hasonló hozzád. Mikor végonyabb voltam, nem vehettem fel bármit, mert ruhán keresztül látszódtak a bordáim, ocsmány volt.
A helyedben elkezdenék megbarátkozni az alakoddal. Sokat edzek rá, ha már aránytalanul nagy, legalább formás legyen. Az összes eddigi párom számára a fenekem volt az egyik legvonzóbb testrészem.
Ahhoz, hogy ne legyen lényegesebb nagyobb, ha a genetikád olyan, akkor egészségtelenül alacsony testzsírszázalék kellene, ami nagyon kevés embernek tetszik.
Na én férjemnek is a fenekem tetszik a legjobban.
Az adatok alapján vékony vagy.
Hát, kár, hogy nem lehet semmit sem vele kezdeni. Strandon évek óta nem voltam :(
A strandot pedig ajánlanám, nekem sokat segített önbizalmat szerezni. Sok vékony lánynak fürdőruhában kritikán aluli az alakja. Semmi forma, csak vékony, lapos test. Amúgy is most már divat a nőies alkat és a feszesség. Biztosan láttad már a push-up bugyikat is. :)
Nekem ilyesmi a célom: [link]
Szerintem sokkal szebb mint ez: [link]
Miért nem akarsz izmosabb lenni? Éppen attól éreznéd magad jobban és lennél formásabb.
A két kép közül tényleg szebb a nagyobb.
Tavaly kezdtem izmosodni, és vastagodtam. És nem akarok vastagodni :( pedig nem eszek zsírosan, illetve kevés szénhidrátot fogyasztok meg minden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!