Hetente fél kiló fogyás sikerülhet?
Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok 173 cm, 61 kiló és 57re szeretnék lefogyni. Intenzíven sportolok (heti 5x versenyszerűen futok középtávot 800m a számom) a versenyidőszakra kellene lefogynom 4 kilót. Elég izmos vagyok, szóval nem így a hasamról, vagy a combomból szeretnék, hanem egész testről úgy, hogy alig van rajtam háj. Így nehezebb fogyni? És a másik, hogy fél kiló hetente nagyon irreális lenne? Mert a kalkulátor azt írta, hogy júniusra napi 1752 kalória, hetente fél kiló fogyás és meglesz. Nem tudom, hogy mennyire számít, de fehérjeport is fogyasztok heti 5 alkalommal. Köszönöm a segítséget!2016. ápr. 5. 19:14
1/1 anonim válasza:
ugyan, hagyd a francba, én is ugyan az vagyok mint te, csak egy cm, és fél kiló tér el, hidd el nem kell fogynod, tökéletes az ahogy van, de neked párnáid vannak?
mert nekem inkább a keblem dus, és máshol izmos alkat, de nem szálkás
18/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!