Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Utolsó néhány kiló leadása?...

Utolsó néhány kiló leadása? Avagy jojóeffektus?

Figyelt kérdés

22 éves vagyok régebben mindig kövér voltam 176 cm magas és 85-88 kg!

Az elmúlt két évben sikerült leadnom néhány kg és most 78 kg vagyok!

Voltam már 73 is,de valahogy mindig visszajön az a néhány kilogramm! 73 és 78 kg között mozgok folyamatosan, olyan mintha jojó effektus jött volna létre! Egyik hónapban 73 másik hónapban 78!

Nagyon utálok sportolni, sajnos nem az én műfajom egyik sem! De már a folyamatos diétától is rosszul vagyok!

Egyszeriben sokszor unatkozom és akkor eszem! Ezen kellene változtatnom, valakinek valamilyen tipp? Vagy bármi más gondolat! Szeretnék egy általános testsúly,ami állandó és nem váltakozó!

Persze itt jöhetnek a csúnya beszólások is, mert lehet az inspirálni fog!

2015. nov. 1. 22:57
 1/1 anonim ***** válasza:
Találnod kellene valami sportot, amit ha nem is szívesen, de csinálnál, mert mozgással sokkal könnyebben érnél el tartós eredményt, mint csak diétával vagy koplalással.
2015. nov. 1. 23:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!