Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Az utolso 5-10kg leadasa hogyan?

Az utolso 5-10kg leadasa hogyan?

Figyelt kérdés
Hosszu honapok alatt sikeresen megyzabadultam kozel 20 kilogrammtol viszont most ugy erzem az utolso 5-10kg sehogy se fog osszejonni, a fogyas is stagnal mar egy ideje. Tudnatok tanacsokat ajanlani hogy hogyan sikerulhet? Termeszetesen a sport is megvan. 18ev/174cm/78kg

2017. jún. 15. 07:06
 1/3 anonim ***** válasza:

Ilyenkor szokott segíteni,hogy változtat valamit az ember.

Nem tudom te eddig mi alapján vagy hogyan ettél,de egy csalónap is sokaknál elég,hogy beindítsa újra a fogyást.

Nálam sajnos ez nem volt elég,úgyhogy én a makróimon variáltam. Pl 2-3 napig megemeltem a ch-t a fehérje ellenében,aztán a következő 2-3 napban visszavittem a normálisra,majd a következő 1-2 napon alig ettem valami ch-t.

De az is lendíthet ha ideiglenes beiktatsz valamilyen más mozgást is,pl futás.

A megszokás nagy úr :)

2017. jún. 15. 07:22
 2/3 anonim válasza:
0%
Én a Regenor nevű "itallal egy hónap alatt 6 kilót fogytam,úgy,hogy közbe nem éheztem,a Regenor mellett sok zsíros ételt kellett egyek,nem hittem hogy ilyenre képes ez a Regenor,de amikor hónap végén megmértem magam,nem hittem a szememnek,szerintem érdemes kipróbálni,ezen kívül sok jótékony hatása van. :)
2017. jún. 15. 11:56
 3/3 Krisz85 ***** válasza:
84%

- ch ingadoztatás

- só elhagyása, vagy nagyon minimalizálása, illetve a nátrium száműzése /de ez még nagyon korai szerintem/

- aerob edzés növelése

- edzésintenzitás növelés

- kajából elhagyni: hüvelyesek, tejtermékek /már a sovány túró és cottage cheese és társaikat is, tejsavó még mehet/

- tejsavó proteinről váltás izolátumra

- folyadékbevitelt növelni kicsit

ha ezek nem segítenek akkor semmi /persze ha a diétád precízen kiszámolt és rád szabott/

2017. jún. 15. 22:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!