Utolsó pár kiló leadása. Hogyan?
Huhhh.
2 hét SEMMI. Főleg, ha ilyen tempósan fogytál előtte, némi stagnálás belefér.
Nekem 1600-2000 kalória teljesen normálisnak tűnik. Az OK, hogy így nem fogytál, de legalább lazítottál egyet, bár nem a legmegfelelőbb ételekkel... De ha vissza tudsz állni a szolidabb táplálkozásra, akkor nincs különösebb gond.
1 kiló hízás nem mérhető, főleg, ha hirtelen szénhidrátosabban eszel, könnyen lehet a glikogénraktár vízmegkötése is... De más oka is lehet. 1 kiló le vagy fel nem jelent semmit, a testsúlyod magától képes többet ingadozni. S mivel tempósan fogytál 1200 kalóriával, eléggé kizártnak tartom, hogy 1600-2000-rel már észrevehetően hízol, szerintem súlyt tarthatsz.
A paleo kenyér miért szénhidrátos? Ezt sosem értettem, szerintem szinte semennyi nincs benne, nekem ketogén diétában nem képes különösebben feltűnni... A zöldség annál inkább, persze abból más mennyiség is kell. Valamiből pedig kell energia, szinte csak fehérjén nem élhetsz... Ez nem gond, a kalóriadeficit sokkal fontosabb fogyás szempontjából. Bár a zsírbontást azért a szénhidrátszegény (úgyhogy nyilván többé-kevésbé zsírdús) étrend jobban támogatja. De a kalóriadeficitet nem tudja felülírni. Ahogy kalóriadeficitben még elég rossz összetételben is lehet fogyni, max. nem érdemes, az egészség és jó közérzet szempontjából.
Személy szerint inkább többet mozognék, de ha bírod az 1200 kalóriát, akkor állj vissza rá, 2-3 kiló már nem sok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!