Kezdőoldal » Fogyókúrák » Szénhidrátszegény diéta » 2-3 kilo leadasa praktikusan?

2-3 kilo leadasa praktikusan?

Figyelt kérdés

Sziasztok !

2-3 kilot szeretnek leadni. Milyen modszert alkalmazzak erre? Nem eszem sokat, csak egyszeruen olyan tipus vagyok aki jobban hajlamos a hizasra. Milyen itthona edzseseket, tornakat javasoltok? (Ahhonan szeretnem hogy lemenjen: Has, comb)

2014. aug. 8. 20:15
 1/8 anonim ***** válasza:

Cukor helyett stevia, liszt helyett keményítő.

Kerüld a lisztes/cukros termékeket, a riszt, tésztát, krumplit 3 hétig.

Simán lemegy 3 kiló.

2014. aug. 8. 21:02
 2/8 anonim ***** válasza:
Ha ez az utolso 3 kilod és nem csak ugy randomra valamennyi a nagy sulyfeleslegbol, akkor eleg sokat kell tenned erte. Tisztan etkezni (semmi feldolgozott etel) és edzeni legalabb heti 4 alkalommal egy orat. Igy talan leadhatsz heti feel kilot.
2014. aug. 9. 10:08
 3/8 anonim ***** válasza:
Honnan veszitek a számokat amikor fölöslegről beszéltek? Mondjátok el nekem is mert buta vagyok...magamra nézek és saccolok?vagy hogy?A neten kiszámoljátok?Vagy nem értem!
2014. aug. 9. 12:04
 4/8 anonim ***** válasza:
3kilót két nap alatt is le lehet adni, viszont 3 kiló zsirt annál nehezebben.Járj szaladni és étkezz egészségesen.
2014. aug. 9. 12:06
 5/8 anonim válasza:
NE EGYÉL SEMMIT 3 NAPIG.
2014. aug. 9. 19:27
 6/8 anonim ***** válasza:
Én a párom szülinapja miatt kezdtem el csinálni a Carmen Electra aerobik sztriptíz videóját, és ez pont átmozgat minden izmomat, és még fel is tudom használni itthon a tanultakat :P
2014. aug. 11. 14:41
 7/8 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat!
2014. aug. 11. 21:10
 8/8 anonim válasza:

Fehérje diéta 'okosan'. Sajnos amit az interneten találsz szart se ér, tele van baromsággal.

1. Hiába edzel combra, nem onnan fog fogyni, persze ez függ a genetikától. A rendszeres edzés egyszerre fogyaszt mindenhonnan.

2. A fogyókúrában sem létezik olyan, hogy csak comb-diéta, illetve popsi-diéta

Amit általánosságban tudok ajánlani:

- naponta egyél 4-5 ször kis adagokat

- kerüld a fehér lisztes ételeket, a csokoládékat, cukrokat

- étrended legyen főleg: hús (csirke) rengeteg zöldséggel+sok gyümölccsel, ha szédülsz mert kevés széndhidrátot (csoki, cukor) viszel be, akkor érdemes bedobni egy könnyű szendvicset.

- hetente 2-3 szor menj el futni/biacjozni/sétálni vagy akár fegyencedzés=calisthenic edzést is csinalhatod (ezek mind ingyenesek...), nézz utána ennek a DVD-nek a neten: BeachBody Insanity (cardio otthoni edzés), hogy otthon is lehessen edzeni.

- az edzésre 30 percet szánj, az nem egy nagy dolog

Ha ezeket az általános szabályokat betartod, akár hetente beférhet 1(-2) [edzés rendszerességétől ésmértékétől függően] bűnözés a gyorsétteremben vagy a pizzázóban.

Aki rövidtávon fogyókúrázik és edz, az többet szed vissza mint ahonnan indult. Érdemes új életmódot váltani mert az ember újjászületik.

2014. aug. 26. 21:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!