Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Napi 1200 kalóriabevitellel...

Napi 1200 kalóriabevitellel és 2 naponta 600-700kalória elégetésével mennyi idő lesz 15-20kg leadása szerintetek?

Figyelt kérdés
Zöldség,gyümölcs,túró,tojás,sovány húsok, 2-3l víz, fehérjeturmix...nagyjából ezekből tevődik össze az étkezés...viszont a reggeli kávémról amiben van cukor tej nem tudtam lemondani :))) napi 1200kalória körül eszem, 2 naponta tudok elmenni sportolni, azzal 600-700kalóriát égetek ahogy számoltam...hatásos lehet? És kb mennyi időbe fog telleni? Köszi szépen előre is :)
2014. jún. 16. 21:32
 1/3 anonim ***** válasza:
Elméletileg lemehet 4-5 hónap alatt, de többet szánj rá, legalább ezt az évet. Én is így étkezem, minden nap kívétel nélkül mozgok, 500-1000 kalória körül elégetek és olyan 1000 körül eszek, vagy alatta. Még a kávémat is édesítővel iszom és mégis csak 8 kg félév alatt. Van aki meg simán ledob 20 kilót 4 hónap alatt is. Genetikán is múlik, gondolom. A lényeg, hogy ne add fel, még akkor se ha lassabban megy.
2014. jún. 16. 21:46
 2/3 anonim ***** válasza:
Első, azért fogysz lassan, mert koplalsz, így a szervezeted mindent megtesz, csakhogy tartalékolni tudjon, illetve megőrizze ezeket a tartalékokat. 1000kalóriás és az az alatti nem egészséges, alap anyagcsereszint alatt van.
2014. jún. 16. 22:00
 3/3 anonim ***** válasza:

Én 3 hónapja fogyózok,-15 kg-nál tartok. Szintúgy napi 1200-1400 kalória körül eszek, mondjuk én sokat jövök-megyek.Napi szinten biciklizek, de van hogy kimarad 1-2 nap ha olyan az idő, vagy épp lustább napom van :)

Én 6-8 hónapot adtam magamnak legkevesebb -30kilóra,az úgy hetente -1kg, de ahhoz hogy formás is legyek, tehát a végeredménnyel meg legyek elégedve teljesen 1 évet.

Én inkább arra figyelek, hogy egyszerre ne menjen le túl sok, meg hogy jól is érezzem magam.

Tehát van hogy bűnözök, (én az epret ettem porcukorral:)) de akkor megpróbálom kompenzálni edzéssel.

2014. jún. 19. 13:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!