Fenèk nagyobbítàshoz híznom kellene?
Figyelt kérdés
Lapos a fenekem. Mindenki lebeszèlt a plasztikàról, de legutolsó sorban az lesz...Sajnos genetikàm ilyen, nem tudok hízni...szeretnèk formàsabb, nagyobb feneket..el lehet èrni hízàs nèlkül guggolàsokkal?2019. febr. 21. 16:56
2/7 anonim válasza:
egyébként amire edzel az előbb utóbb vastagszik, feneked is fog,nézz meg 1-2 formás fitness lányt, olyan seggük van h bele lehet harapni
3/7 anonim válasza:
Mindenki tud izmot növeszteni, csak akarni kell. Enni és edzeni kell rendesen. A genetika ütőkártya itt is érvényes, azaz nem lesz nagy segged, ha olyan formát örököltél. Implantátumnak azért nincs értelme (szerintem), mert egy groteszk festményre illő figura leszel (de azt is el tudom képzelni, hogy kidurran egyszer, ha leülsz :D).
4/7 A kérdező kommentje:
lany vagyok!
2019. febr. 22. 11:01
5/7 anonim válasza:
guggolás nagy súllyal, kalória plusz
Nekem is lapos volt, tömegelj és jó lesz
6/7 anonim válasza:
Híznod kellene. Tömegnövelő étrend, nagy súlyos guggolások.
7/7 anonim válasza:
Keress a youtube-n fenék tréning videót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!