Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hogyan legyek izmos?

Hogyan legyek izmos?

Figyelt kérdés

Az utóbbi években eléggé elhanyagoltam magam, soha nem voltam izmos, de a mostani állapotom eléggé aggaszt...

Nem vagyok kövér, inkább olyan átlagos testalkatú, 175cm magas vagyok, és 64kiló, ja és 18 éves...

Szeretnék elkezdeni mozogni, és egy kevéske izmot szedni magamra.

Most körülbelül így nézek ki:(a kép a netről való, nem az én testem, de az alkat nagyon hasonló)

[link]

Időm mint a tenger.

Tudom, hogy nem lehet 2 hónap alatt jelentős izomtömeget felszedni, nem is rövidtávon gondolkodok.

Nem szeretnék fehérjeporokat, meg tömegnövelōket, meg mittudom én miket fogyasztani, csak egy vékonyabb, nem felfújt, egészséges izomzatra szert tenni.

Nagyjából ilyenre [link]

A kérdésem az, hogy hogyan kezdjek neki körülbelül nulla izomzattal?

2019. febr. 2. 22:26
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Hu, de nagyon sok mindent letehettél már az asztalra :)

Ha olyan király vagy, mond már meg mennyi 2+2?

Ja nemtudod?

Nyilván nem :)

2019. febr. 3. 20:54
 12/12 anonim ***** válasza:

Te vagy a tipikus "jajj félek Nehogy Coleman legyek az edzéstől, csak esztétikus testet akarok".

Mi az hogy felfújt vagy egészséges egy izomzat? Félsz valamilyen izom betegségtől vagy mi?

Porokkal mi bajod? Ugye nem attól tartasz hogy felfújnak? Mondjuk ilyen baj lehet ha laktozerzekeny vagy akkor felfuj aztán foshatsz egesznap.

Nem vagy tisztában a dolgokkal, ez a baj. Olvass, tanulj 1-2 hónapig majd utana láss neki.

2019. febr. 3. 21:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!