Ha gyümölcsökkel fedezem a napi C és E-vitamin szükségletem, akkor valószínűleg túl sok cukrot viszek be?
Figyelt kérdés
2019. jan. 11. 21:30
11/12 A kérdező kommentje:
Miért ne lehetne rost a gyümölcslében?
2019. jan. 12. 13:42
12/12 anonim válasza:
#11
A pasztőrözött sűrítményből készült kamu 100%-os gyümölcslevekben szerinted mennyi van? Ha adnak hozzá külön akkor egy kevéske de a 400-500 forintos tucat gyümölcslevekre ez nem jellemző. A gyümölcsök préselésekor pont a leghasznosabb dolog kerül ki belőle a rost. Aztán amikor azt még felfőzik lehűtik meg ki tudja még mit csinálnak vele, gyakorlatilag nem sok értékelhető marad benne. Cukros lötty az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!