Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Testépitéshez milyen arányban...

Testépitéshez milyen arányban használjam ezeket az étrendkiegészitőket?

Figyelt kérdés
Két év kihagyás után újra elkezdek eddzeni,rendes kaja (rizs,csirke,vitaminok) mellett milyen arányban használjam ezeket a kiegészitőket : 100% Creatine Monohydrate,zöld Jumbo,100% Whey professional,Bcca Flash Zero,multi pro plus vitamin !Azt tudom h kreatint szénhidrátfogyasztás előtt szedjek,de kb Jumbóbol mennyit vegyek naponta s a bcca.t mikor és mennyit ?21/F,180cm,64KG !

2018. dec. 3. 09:27
 1/5 anonim ***** válasza:
66%

Kreatin napi 5-10g folyamatosan (a feltöltés egy mítosz, a tápkiegesek találták ki hogy toljál 15-20at 1 nap), Jumbot ne szedj csak cukor(ennyi ch-t nehogymár ne tudj enni rendes kajából, meg zabból), Whey edzés után egy adag elég, esetleg este ha nem tudsz, akarsz szilárdat, BCAA pénzkidobás, vitamint meg nyilván egy adagnyit.

Kaja >>> tápkiegek. Whey, Vitamin Kreatin ami még használ de a többi kuka.

2018. dec. 3. 10:11
 2/5 A kérdező kommentje:
sajnos a munkám miatt meg a gyomrom miatt nem tudok kilokat zabálni,s régebb is szedtem Jumbot és meg voltam elégedve vele mert nottem !eddzés után egy jumbo shake, utánna meg mire hazaérek felszivodik s egy jot eszek otthon szerintem nem árthat a Jumbo,a BCCA-t ajandekba kaptam !
2018. dec. 3. 10:27
 3/5 anonim ***** válasza:

Csirkerizs alap. Továbbá kezdésnek ezeket az alap kiegészítőket ajánlanám. Persze ez kiegészítés, csirke rizs menjen mellé, napi 6*

Vitamin 3*2 adag

Scitec Mega Daily One Plus + napi 15g C vitamin

Fehérje 3*50g, kazein este 50g

Scitec IsoGreat Zero Sugar Zero Fat + Scitec 100% Casein Complex

Szénhidrát 3*200g

Scitec VitarGO!

Kreatin 2*20g

Scitec Trans-X Professional

BCAA edzés közben 20g

Scitec BCAA-Xpress

Glutamin edzés közben 20g

Scitec L-Glutamine

2018. dec. 3. 11:10
 4/5 anonim ***** válasza:
Trans-X Professional-t elírtam, bocsánat. 2*200g
2018. dec. 3. 11:39
 5/5 anonim ***** válasza:
Egy 64 kg testsúlyhoz minek 200 g fehérje por? Elég lenne a tstsúlyonkénti 2x és ráadásul a kajából is nyer valamennyi fehérjét.
2019. febr. 12. 23:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!