Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ha testépítést végzem akkor...

Ha testépítést végzem akkor könnyebben lehetek náthás, beteg?

Figyelt kérdés
szóval testépítés mellé milyen gyakran és mennyi vitamint kellene szednem hogy ne kapjak el könnyen betegségeket(nátha)?mert az tudom hogy a testépítés egy sokkhatás a szervezetnek és ezáltal több vitamint dolgozik fel a szervezet, ráadásul én teljes testes edzést végzem heti 3-szor.szóval napi szinten szedni kell ilyenkor egy multivitamin készítményt. Ha válaszoltok akkor egy bővebb választ írjatok ha kérhetem.köszi

2019. jan. 10. 07:53
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
48%

"szóval napi szinten szedni kell ilyenkor egy multivitamin készítményt."

Nem

2019. jan. 10. 08:09
 2/11 anonim ***** válasza:
92%

En ket dolgot ajanlok:

- Scitec multipro

- es folyekony liposzomas c vitamin

Nekem bevalt, a Multiprot csak kb 2 naponta szedem. A c vitamint minden nap.

2019. jan. 10. 08:38
 3/11 A kérdező kommentje:
ez nem túl sok napi szinten a c-vitamin meg a 2 naponta a multivitamin? értem én hogy kell a vitamin de ilyen gyakran, nem történik meg ilyenkor az hogy mindegyiket nem tudja szervezet felszívni és lerakodik egy idő után? a sok vitamin káros is lehet
2019. jan. 10. 09:02
 4/11 anonim ***** válasza:
69%

Oké akkor elmagyarázom hosszan: a magyar amatőr kondisok 90%-a biológusnak és kémikusnak képzeli magát.

Tömik magukba a sok vegyszert, mert rá van írva, hogy scitech nutrion supernova megabang, de amúgy ABSZOLÚT lövésük sincs arról, hogy mi történik a szervezettel azt az áltudományos maszlagot leszámítva, amit gyúrós józsitól hallottak, aki szintén úgy hallotta.

Ebből jönnek az ilyen (vigyázz külföldi kifejezés) ex cathedra kijelentések, hogy "szóval napi szinten szedni kell ilyenkor egy multivitamin készítményt." Mintha ez valami bizonyított állítás lenne.

Nem ilyen vitaminok kellenek, hanem egészségesen kell étekezz.

2019. jan. 10. 09:19
 5/11 anonim ***** válasza:
35%

Végre egy értelmes ember! Mármint az előző hozzászóló.

Végre valaki aki leírja, hogy a kondis mantrák 99% -a baromság és a kondisok kb ugyan ilyen arányban nem okosak.

Köszönöm!

2019. jan. 10. 09:22
 6/11 anonim ***** válasza:
26%
Jó, legyen 90%.
 7/11 anonim ***** válasza:

D vitamint mindenképpen szedj a téi hónapokban.

A magyarok 80%-a D vitamin hiányos lesz a tél végére. Tehát ezt akkor is szedni kéne, ha nem gyúrsz.

Mellé pedig egy multivitamint.

A legtöbb olyan dózisú, hogy naponta 1 kapszulát kell bevenni.

Ez vitamin, ami kiegészíti a helyes táplálkozást, tehát önmagában nem ér semmit. Ezt tartsd szem előtt.

8/11 Lazy Lover ***** válasza:
Pont hogy nem vagyok beteg mióta edzek. Mehet multivitamin kura szerűen kell szedni .
2019. jan. 10. 09:34
 9/11 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat!
2019. jan. 10. 09:36
 10/11 anonim ***** válasza:

Folyamatosan mehet a multivitamin miert is kellene kuraszerurn nem ertem... Csak ne ilyen patikai legyen azok nem érnek semmit.

Mellé mondjuk napi 1000mg C vitamin és kész.

2019. jan. 10. 10:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!