Testépítés de hogyan?
Sziasztok abban szeretnék segítséget kérni hogy mit kéne vennem (biotech USA dolgokral gondolok lehet nem jól írtam) Mit kéne vennem meg mennyit 1 hónapra kb heti 5-6napot kondiznék magamról dolgok 15 éves vagyok idáig itthon edzettem most úgy döntöttem elkezdtél kondizni 175cm vagyok 58kg (nehezen hízok nagyon nehezen) nincs rajtam semmi felesleg izomzatot szálkás ha valami kell még hogy választ kapják írjátok meg és azt is leírom.
Előre is köszönöm.
Üdv !
Neked nincs szükséged semmilyen kiegészítőre egyenlőre , max egy multivitaminra . Nézz utána milyen a tömegnövelő étrend és az ICF5x5 edzés . Figyelj oda a rendes étkezésre és a regenerációra is . Heti 3 teljes testes edzés elég ,pláne ha kezdő vagy .
Kérdező étrend legyen, emeld a kalóriát, ha nem jön a tömeg.
Google: Alapismeretek
Mehet 15 évesen igen!
Nem tanköteles már. Sokkal jobban jár ha már most kipróbálja a bányaipart. Vagy esetleg egy építkezésre is elmehet melózni iskola után, ha annyira tanulni akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!