Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Testépítés de hogyan?

Testépítés de hogyan?

Figyelt kérdés

Sziasztok abban szeretnék segítséget kérni hogy mit kéne vennem (biotech USA dolgokral gondolok lehet nem jól írtam) Mit kéne vennem meg mennyit 1 hónapra kb heti 5-6napot kondiznék magamról dolgok 15 éves vagyok idáig itthon edzettem most úgy döntöttem elkezdtél kondizni 175cm vagyok 58kg (nehezen hízok nagyon nehezen) nincs rajtam semmi felesleg izomzatot szálkás ha valami kell még hogy választ kapják írjátok meg és azt is leírom.

Előre is köszönöm.

2018. szept. 16. 15:44
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
A helyesírási hibákért bocsi csak a telefonom kijavította pár szót ja és még annyi hogy fiú vagyok
2018. szept. 16. 15:46
 2/14 anonim ***** válasza:
Google-->alapismeretek. Olvass sokat! Ebben a korban nem kell venni semmit még a kaján kívül,plane ha most kezded a súlyzós edzést. Heti 3 teljes testes edzés,alapgyakorlatokra építkezve. Fehérje 1,5-2 g/testsúly kg, ch 5-7 g/ttkg ha nehezen hízol, zsír 1g/ttkg. Egy alap multivitaminod legyen,pl. Biotech one a day.
2018. szept. 16. 15:54
 3/14 anonim ***** válasza:

Üdv !

Neked nincs szükséged semmilyen kiegészítőre egyenlőre , max egy multivitaminra . Nézz utána milyen a tömegnövelő étrend és az ICF5x5 edzés . Figyelj oda a rendes étkezésre és a regenerációra is . Heti 3 teljes testes edzés elég ,pláne ha kezdő vagy .

2018. szept. 16. 15:58
 4/14 anonim ***** válasza:
Szerintem meg csinálj először calisthenics edzést ennyi idősen.Szerintem rengeteget tudnál fele erősödni és 58 kilós gyerekként még izmot is tudnál pakolni vele magadra rendesen.Tolódzkodó-húzódzkodó(sima egyenes kell ne ilyen mindenféle hülye fogantyúval rendelkezőt vegyél).Hozzá egy gyűrű aztán kb mindenre tudsz edzeni.
2018. szept. 16. 16:19
 5/14 A kérdező kommentje:
Itthon is edzettem (súlyzóval is) a tolótszkodásra meg az ilyenekre meg csak az isnétlés számai nőnek az izomzatot nem mindig odáig élek hogy szabályosan csináljam de a testem hát nem sokat fejlődött
2018. szept. 16. 16:24
 6/14 A kérdező kommentje:
Az ismétlés számaim nőnek de az izomzatot nem változik pedig mindig odáig élek hogy szabályosan csináljam
2018. szept. 16. 16:30
 7/14 A kérdező kommentje:
Pedig mindig oda figyelek bocsi csak a telóm kijavítja
2018. szept. 16. 16:37
 8/14 anonim ***** válasza:

Kérdező étrend legyen, emeld a kalóriát, ha nem jön a tömeg.

Google: Alapismeretek

2018. szept. 16. 20:40
 9/14 anonim ***** válasza:
Menj banyaba dolgozni 15 evesen ez itt a lenyeg...xDdd sirok...
2018. szept. 16. 21:09
 10/14 anonim ***** válasza:
19%

Mehet 15 évesen igen!

Nem tanköteles már. Sokkal jobban jár ha már most kipróbálja a bányaipart. Vagy esetleg egy építkezésre is elmehet melózni iskola után, ha annyira tanulni akar.

2018. szept. 16. 21:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!