Nagyon fusztrál ahogyan kinézem, kezdek begolyózni?
Szóval már 2 éve edzek rendesen súlyokkal, előtte küzdősportoltam 5 évig.
19 éves vsgyok, 187cm vsgyok, 82kg. 40-es a karom, bedurranva 43mas. Ez zavar a leginkább. Mellette az is, hogy 90kg-ba 5öt vagyok képes belenyomni 2 sorozatban és ennyi utána nem megy.
De leginkább a karom zavar. Reggel már nem akarok tükörbe nézni, ha lehet hosszú újjú pólót viselek. Az sem segít, hogy egyetem melett heti 3x tudok menni edzeni.
Egyik este bevallom már majdnem sírtam egyszerűen csak fogdostam a karom és nem hittem el, hogy ilyen kicsi. Ez kb fél éve van így.
Ha valaki tud kérem segítsen. Szívesen venném ha valaki esetleg tud minőségi szteroid forrást és megosztja (tesztoszteron peopionát kellenne elsőnek)
Köszönöm a válaszokat, megy a zöld pacsi

Elôször is nem kinèzem, hanem kinèzek.
Màsodszor is, a 40-es kar ilyen magassàghoz pont elèg. Mièrt akarsz nevetsègesen felfùjt lenni?

Au egyes tökéletesen leírta.
Irány a dilidoki, ha jót akarsz magadnak. Ja és tartsd távol magad a szteroidoktól.

Azért nem fejlődsz, mert nem tartasz be valamilyen szabályt, amit be kellene.
Megvan a minimum 8 óra alvás egyhuzamban mindig?
Megvan a 2 g/testsúlykilogramm állati fehérje egy nap? 5 g szénhidrát?
Iszol legalább 4-5 liter vizet?
Alap tápkiegeket szedsz? (Multivitamin, ízületvédő, edzés utáni turmix, stb)
Most csak néhányat írtam le, de még lehetne mást is.

Ne szteroidhoz nyúlj!
KAJA! Mindenhol levan írva hogy enni enni kell,mer sokan azt b"""el..
Egy komplikált jól összerakott étrend kell.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!