Halálfélelem, vagy kezdek begolyózni?
Mostanában egy régi ismerősöm is meghalt, meg nagymamámtól is egyre sűrűbben hallom azt , hogy már egyre lassabban mozog , meg már ülni jobban szeret. Pedig mindig is fürge ember volt. És az az érzésem, hogy ezzel burkoltan azt mondja , hogy lassan neki is véget ér az élete. Természetesen úgy jól érzi magát ,csak hát a kor közbeszól. (89 éves) És engem ez valami iszonyat módon megvisel. Az utóbbi hetekben ezen kattogok , hogy ugyan mikor fog jönni az a szörnyű üzenet / telefon , hogy nincs már köztünk. Tárasági életem is a háttérbe szorult mivel, mindig arra ,gondolok , hogy hiába örülök bárminek, a legfontosabb családtagjaimat előbb utóbb úgyis elveszítem. Hacsak velem nem történik hamarabb. A mamát is leghamarabb jövőre fogom tudni meglátogatni mert külföldön él. És ha belepuszulok akkor se tudom már fiatalabbá tenni :(((
Szerencsére keresztanyám az külföldön él , és szerencsére magán kórházba szokta kivizsgálásokra vinni. De ez sem nyugtat meg igazán. Mit javasoltok , mert ez az érzés lassan kikészít.
27/N
Sajnálom, mostanában én is hasonlókat érzek, de én nem a családtagjaim, hanem idegenek, félismerősök miatt is akár. Én sem tudom túl tenni magam ilyeneken, és nem tudok miatta felszabadult lenni.
El kell fogadni, hogy az élet ilyen, vagy hinni Istenben, stb... Talan beszélj a rokonaiddal erről, hátha az ő nézőpontjuk, véleményük megnyugtat. És nyugi, nem fogsz begolyózni!
20/L
Mintha én írtam volna ezt a kérdést. Kb 2 hete én is ezen aggódom állandóan. Már skypeon is ha beszélünk azt nézem mindig hogy mennyire tűnik öregnek/egészségesnek. Ilyeneken gondolkodom, hogy jövőre látni fogja még ezt meg azt. Szörnyű érzés.
N/27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!