Eddig nem hittem semmi hókuszpókban de elég furcsa dolgok történnek és kezdeg begolyózni?
Elég szkeptikus vagyok de olyan dolgok történnek mostanság amiket nem tudok megmagyarázni.
- a minap felmentem a fürdőben, ahol azt vettem észre, hogy a csap az egész mosdó csurom víz, mint amikor arcot mosok és kilögybölöm a pultra is a vizet. Nem csöpögött a csap, és utoljára reggel használtam. Nem ázott be a plafon, sehonnan nem folyt víz. Csak úgy lehetett ilyen vizes a csap ha valaki vagy valami kinyitja és eláztat balra jobbra mindent. De végig itthon voltam és azt hallottam volna....
- A csak alatt van egy szemetes. Csak úgy lehet levenni a tetejét ha két oldalt kipattintom egyszerre. Na most ülön lent, és egyszercsak hallok fentről egy hatalmas csattanást. Felmentem, és nézem, a kuka teteje a szoba közepén van... a kuka áll. Na most előzör arra gonolta, hogy egér vagy patkány próbált belemászni. Na de most ha ők másznának bele, akkor a kis lengőajtón simán betudnak, és a tetőt tuti nem tudja leszedni, max eldönteni tudja a kukát, de az helyben állt.
- a nagy csattra nem csak a kuka teteje, de a nagy fém karkötőm is a szoba közepére esett. Két hete hozzá se nyúltam, nem értem miért esett le egyszer csak. A polcon volt, a mosdó mellett, nem a szélén, ha ráztam volna a poncot se esett volna le.
- Az alattamlévő felhívott hajnali 4kor, hogy azonnal hagyjam abba a rohangálást mert már fél órája ezt hallja. Én aludtam, és senki se volt nálunk. Csak akkor hallom/hallja/hallható a házban, hogy valaki mocorog feletted ha egy nagyobb ember lépeget, mert beremeg a padló/plafon. Ha egy gyerek lépkedne azt már tuti nem hallanám. Ha kisállat teszi azt se hallom. Na most én 4kor aludtam....és a hívásra ébredtem.
Benéztem minenhova lefekvés előtt, senki se volt a házban. Se patkány se egér nincs, de ha lenne se tudná kinyitni a csapot úgy hoyg ne halljam, vagy lepattintani a kuka tetejét amikor be is tud mászni.
kezdeg begolyózni, mert nem hiszek a szellemekben de ezt nem tudom megmagyarázni, elmenjek szenteltvízért????? vagy mit csináljak?
De hónapok óta?
Legutóbb tavaly nyáron halt meg a barátom nagypapája. Nem tudom miért pont nálunk kísértene, és miért akarna eszevesezzüt a modsóban pacsálni :'DDDDD
Én meg most külföldön lakom, nem tudom, hogy a szellemek utaznak-e 1400Km-t Pestről. Utoljára nekem 5 éve halt meg egy hozzátartozóm, de nem voltunk közel. Nem hiszem, hogy ő az.(ha szellem)
Lehet valaki szivat.
Javaslat:
Hívj meg barátokat/barátnőket egy hètvègi napon ès csapjatok egy szelíd bulit ahol mindenki jól èrzi magát. "Kicserèlődik a házban a levegő" elmúlik a jelensèg. Ha nem, akkor valaki direkt szivat ès nagyon is èl.
jaj bocsi lehet félreérthető voltam, ez csak a karkötő meg szemetes történt egyszerre, a többi mindig máskor. A csapos sztori hetekkel ezelőtt volt.
Meg amit az alattam lévő írt, olyat én is hallottam lent már többször, de ráfogtam a szomszédra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!