Mi az oka annak, hogy furcsa dolgokat látok néha éjjelenként?
Fogj egy zseblámpát, és világíts rájuk, mikor legközelebb látod őket.
Nem viccből írtam, ez egy kis teszt, hogy mit is látsz valójában.
Tudod, mikor jönnek elő, annyi az egész, hogy egy zseblámpát raksz magad mellé. Mikor megint látod, akkor gyorsan rávilágítasz.
Ha fénynél is fekete marad, akkor valódi. Ha eltűnik minden egyes alkalommal, akkor csak egy berögzült félelem, és hallucináció ami az előző lakásotokból maradt meg.
Ilyen volt velem is, hogy féltem, éreztem, mintha ott lenne valami (pedig tudtam, hogy nincs ott semmi) mögöttem. Még most is előjön sokszor, pedig már 3-4 éve történt a találkozásom azzal a lidérccel. Ez a találkozás szerintem még egy ideig bennem is lesz.
Világíts rájuk, beszélj velük, mondd meg nekik, hogy menjenek el onnan.
Mondd meg nekik, hogy zavarnak téged, és távozzanak, mert zavar a jelenlétük.
Viszont itt is fontos a határozottság.
A lidérc felfedi magát annak az embernek, akit megakar úgymond csapolni, táplálkozni az energiájából.
Tudja, ha az illető fekete árnyat lát, akkor könnyebben gerjeszt benne félelmet, és könnyebben jut az energiádhoz hozzá.
Nagy részük ért a szép szóból és továbbáll, de nem mind.
Lényeg a határozottság, bátorság. :)
Nem tudnak bántani.
Nem tudnak téged csak úgy megütni. Ahhoz nagyon sok energiára van szükségük, és egy ilyen lidérc nem képes olyan gyorsan visszaszerezni azt az energiát.
Nyugodtan szólítsd meg. Ne "etesd" őket!
Nem-e lehet hogy kiskorodban féltél a sötétben és az hogy újra panelházban élsz emlékeztet rájuk?
Szerintem ha az a ház amiben a két "időszak" közt éltél tágasabb volt akkor a bezárságtól való félelem (olyan mint a téliszony csak most nem jut eszembe a neve XD) lehet az ok. Bántani viszont biztosan nem tudnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!