Ezt mivel lehet magyarázni? Többi lent.
Mentünk be a hidegből az unokatestvéremmel és meg volt fagyva a kezem,így hát oda tettem a kezem a kályha fölé és közben a fejem az uncsim felé fordítottam(eddig a kályha tetején nem volt semmi), mire visszafordultam a kályha tetején egy bazi nagy széndarab volt, pont a két kezem alatt . A széndarab meg biztosan frissen kerül oda, mert pár másodpercig parázslott és csak aztán aludt ki. Csak '
én láttam, hogy a szén az előtt nem volt ott.
eszt semmivel se nem lehet se magyarazni mer olyan erők birtokában vagy ami vel képes vagy átteleoprtálni a magas széntartalmú/állagú egyszerűbb széndarabokat mert a kezedben az energiamezők megsoxorozódtak a hideg hatására!
orosz tudósok már kimutatták hogy a hideg hatására a részecskék lassabb rezgésszáma miatt a qvantumok elferdítik a rét-idő kontuniot és azért jött létre ezaz anomália!
ha sokat gyakorolod akár kisebb fadarabokat is képes leszel spontán teleportálni a sák kamrából egyenesen a kályhába! de csak óvatosan mert nem tudod mivel szórakozol!
manók.
A manók a mi térkiterjedésünkbe bele tudnak nyúlni.
Alapvetően jóindulatú lények, de csínytevők is!
Képesek ilyesmire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!