Éjjelenként lebegek Budapest felett, mitől lehet ez?
Figyelt kérdés
Mintha lelkem elhagyta volna alvó testemet egy időre és épp a gyönyörű Budapest felett lebegek. Tudatmódosító szereket nem szedek,nem iszom stb. Parapszichológiai eset ez? Vagy csupán csak álom volt ez?2016. dec. 2. 00:09
3/17 anonim válasza:
Nem tudom, de ha látod, ki szokta felborogatni a kukákat a házunk mellett, megírnád privibe légyszi? Nagyon unjuk már...
6/17 A kérdező kommentje:
3-as, tetszik a humorod :)
5-ös nem eszem babot :)
Többieknek köszi, szerintem is álom volt. Ami nagyon szép volt.
2016. dec. 2. 07:21
7/17 anonim válasza:
Erre valaki azt mondja hogy asztrális projekció. Egyébként tuti hogy nem szedsz tudatmódosítót? Nem a lebegés, csak a "gyönyörű Budapest" miatt... :D
8/17 A kérdező kommentje:
Köszi, most tanulmányozom az asztrál projekciót, ez az :) Lánchíd, Gellérthegy, stb erre gondoltam milyen gyönyörű. Szeretek este a Gellérthegyről nézni, menj el egyszer oda, mikor minden ki van világítva
2016. dec. 2. 18:00
9/17 anonim válasza:
Igen, vannak gyönyörű részei Budapestnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!