Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Eddig nem hittem semmi hókuszp...

Eddig nem hittem semmi hókuszpókban de elég furcsa dolgok történnek és kezdeg begolyózni?

Figyelt kérdés

Elég szkeptikus vagyok de olyan dolgok történnek mostanság amiket nem tudok megmagyarázni.

- a minap felmentem a fürdőben, ahol azt vettem észre, hogy a csap az egész mosdó csurom víz, mint amikor arcot mosok és kilögybölöm a pultra is a vizet. Nem csöpögött a csap, és utoljára reggel használtam. Nem ázott be a plafon, sehonnan nem folyt víz. Csak úgy lehetett ilyen vizes a csap ha valaki vagy valami kinyitja és eláztat balra jobbra mindent. De végig itthon voltam és azt hallottam volna....

- A csak alatt van egy szemetes. Csak úgy lehet levenni a tetejét ha két oldalt kipattintom egyszerre. Na most ülön lent, és egyszercsak hallok fentről egy hatalmas csattanást. Felmentem, és nézem, a kuka teteje a szoba közepén van... a kuka áll. Na most előzör arra gonolta, hogy egér vagy patkány próbált belemászni. Na de most ha ők másznának bele, akkor a kis lengőajtón simán betudnak, és a tetőt tuti nem tudja leszedni, max eldönteni tudja a kukát, de az helyben állt.

- a nagy csattra nem csak a kuka teteje, de a nagy fém karkötőm is a szoba közepére esett. Két hete hozzá se nyúltam, nem értem miért esett le egyszer csak. A polcon volt, a mosdó mellett, nem a szélén, ha ráztam volna a poncot se esett volna le.

- Az alattamlévő felhívott hajnali 4kor, hogy azonnal hagyjam abba a rohangálást mert már fél órája ezt hallja. Én aludtam, és senki se volt nálunk. Csak akkor hallom/hallja/hallható a házban, hogy valaki mocorog feletted ha egy nagyobb ember lépeget, mert beremeg a padló/plafon. Ha egy gyerek lépkedne azt már tuti nem hallanám. Ha kisállat teszi azt se hallom. Na most én 4kor aludtam....és a hívásra ébredtem.

Benéztem minenhova lefekvés előtt, senki se volt a házban. Se patkány se egér nincs, de ha lenne se tudná kinyitni a csapot úgy hoyg ne halljam, vagy lepattintani a kuka tetejét amikor be is tud mászni.

kezdeg begolyózni, mert nem hiszek a szellemekben de ezt nem tudom megmagyarázni, elmenjek szenteltvízért????? vagy mit csináljak?

2017. nov. 18. 10:54
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
31%

"a minap felmentem a fürdőben,...De végig itthon voltam és azt hallottam volna...."

Vagy nem. Megkérdezted azokat akikkel együtt élsz?

"A csak alatt van egy szemetes."

Lehet hogy rosszul volt lezárva és kipattant a fedő. Vagy valamely családtagod nem tud magán uralkodni mikor ideges?

"Az alattamlévő felhívott hajnali 4kor"

Na ebben legalább tapasztalt vagyok. :) Emeletes házban a hang hülyén terjed, nekem voltak olyan éjszakáim mikor valami hülyegyerek ordítva játszott számítógépen az egyik lakásban és a fűtéscsövön át végigjött a zaj a szobámig. Mivel nem a szomszédoktól jött, nem tudom melyik kretén volt. :)

2017. nov. 18. 13:10
 12/26 anonim válasza:
Hát én hiszek a szellemekben, meg természet feletti dolgokban mivel sok tapasztalatom van ezekben pedig még csak 16 vagyok.😂 Hát figyelj nem tudom mióta élsz ott. Lehet nem ártana körbek kérdezősködni a szomszédoknál, hogy nem e halt meg valaki abban a lakásban, vagy milyen volt a régebbi lakó vagy neki halt-e meg valakije. A járkálóst rá lehet fogni arra hogy a hang elég furán terjed, de ez a kukafedél meg karkötő nem mozdul meg magától.. Nekünk is a lakásban van hogy valaki járkál a szőnyegen és az nem a szomszédból jön, mert hallod mikor egy légtérben lépked valaki. A múltkor pl. valaki felkapcsolta a szobámban a ledfüzéremet és lerántotta a polcomról.. Én aznap este anyával és az öcsémmel egy szobában aludtam és én jártam a szobámban utoljára előző este, mert bevittem a táskámat, de a fűzérhez nem nyúltam, ahogy senki. Másnap reggel a földön hevert felkapcsolva és anyáékat vontam kérdőre és azt sem tudták, hogy mi bajom van ameddig meg nem mutattam nekik. Szoktak ilyeneket csinálni bár nem tudom miért, mit akarnak mutatni vagy üzenni, de ne figyelj rájuk. Szóval nyugi nem golyóztál be, gyújts inkább egy gyertyát annak a léleknek vagy lelkeknek, akik ott vannak veled és nem tudtak átlépni, hogy megtalálják a fényt. Vagy égess zsályát, vagy nézz utána, hogy ha szentelt vizet szerzel akkor hogy kell körbe menni a házon, és hogy kell lefújni vele a falakat. Egyszer már mondták nekünk is de elfelejtettem. Sok sikert.😊
2017. nov. 18. 14:01
 13/26 anonim ***** válasza:
De azt tudjuk, hogy a szellemnek nincs lábzaja... ;)
2017. nov. 18. 15:06
 14/26 A kérdező kommentje:

Egyedul lakom, es akar hanyszor vlm gaz dolog volt rogton korbeneztem hogy egyedul vagyok e. Sose volt mas ember a lakasban. Na akkor a labzaj lehet eger volt de a csapot nem tudja kinyitni, a karkoto pedig sztem atrepult a szoban kb mert olyan hangja volt amikor leesett mint ha valaki erobol a falhoz majd a foldhoz baszna.

A kuka 1000% helyesen volt rogzitve mert elotte csereltem ki, es mivel a hulye baratom szolasa (akinmost nincs itt) h csak rateszi de nem pattintja be es mindig ranezek, mert kulonben leesne. De a tetno nem csak leese volt, hanem a szoba kozepen. Ha le is esik, akkor se esik 2 meterre a szemetestol.

Amugy meg eszembe jutott egy. Mindig kisvillannyal alszom mert felek... na most egyik reggel egett az osszes villany a lakasban. Rogton szet neztem sehol senki. Az ajto retesz is be volt csukva, senki se tudott se kinas be jonni. Es nem vagyok alvajaro, nem en kapcsoltam fel oket. Olyan villany is felmvolt kapcsolva amihez el kell tolni egy dombot.

Letezik, bogy egy eger a lezeto osszes villanyt felgyujtja????

Mert a hangokat oke reafogom masra de az osszes tobbi az gaz.

Baratnom alattam meselte, hogy o a fiokjaba csak belehany mindent, es reggelre konkretan valami osszeramolta oket.

2017. nov. 18. 20:16
 15/26 A kérdező kommentje:
Ja es neki is van retez az ajtajan, szoval senki se tudott este bemenni.
2017. nov. 18. 20:17
 16/26 anonim válasza:
100%
Nézz, hallgass olyan dolgokat, amik jó érzést okoznak (vicces, nyugodt zenék, filmek). Vagy amit #5 írt: csapj a barátaiddal egy bulit nálad, ha társasági vagy.
2017. nov. 19. 21:53
 17/26 anonim ***** válasza:
78%

Szia. A személyes ismeretségi körömben van olyan család ahol hasonló dolgok történnek. Nekik átmeneti megoldás lett csak. Ha komoly és érdekel a dolog, akkor írj privátot talán tudok segíteni.

Ilyenek voltak: Beszélgettek valakik és ezt többen is hallották, de senki sem volt ott. Az egész család nem halucinálhat. Leestek dolgok amiket direkt úgy raktak le, hogy ne tudjon leesni. A gyerek lát is szellemeket a házban.

2017. nov. 19. 23:50
 18/26 anonim ***** válasza:
92%
Ázsiában már előfordult olyan hogy valaki más lakásában élt titokban akár egy évig is, elbújt pl a padláson és csak akkor jött elő ha kellett neki valami. Elég para de ez is lehet.
2017. nov. 20. 11:44
 19/26 anonim ***** válasza:
79%

Valóban, hívd el a barátaidat, barátnőidet egy-két éjszakára! Ne parázz, mert ez nem szellem. Egyenként minden dolognak van ésszerű magyarázata.

A legutolsónak, a villanynak például az egér. Ha elrája a szigetelést, érhetnek úgy össze a vezetékek, hogy minden lámpa égjen.

2017. nov. 20. 12:03
 20/26 anonim ***** válasza:
51%
Barátnőmnél ugyanígy kezdődött. Azóta is gyógyszert szed a skizofréniájára.
2017. nov. 20. 14:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!