Furcsa zajok éjjelente?!
Reménykedem rátalál a kérdésre egy hozzáértő is. Olvasgattam a neten utána, de valahogy egyik sem adott kielégítő választ. Már egy ideje kisebb neszeket, falon dübögést észleltem a szobámban. Úgy voltam vele; jó biztos csak a padló recseg magától, vagy valami kis állat. Ma éjjel viszont, nem tudtam aludni a zajongástól. Nyitva hagytam a szobám ajtaját gondolván, hogy nem lesz a szobámban így zajongás és a kiskutyám is be tud majd jönni hozzám. Viszont a folyosóról a zajok.. ; kulcs csörgés, mintha az egyik bútort elmozdították volna, sóhajtások, kopogás mindenfelől, olyan hang mintha 2-3 ember végigfutna a folyosón, erőteljes zajok voltak...
Mikor már végre sikerült félálomba kerülnöm, arra riadtam fel, bár a szememet csukva hagytam, mert nagyon féltem, hogy valami világít az arcomba, 3x felkapcsolt, elaludt és utána elmúlt. A mobilom nem lehetett, az nem szokott önmagától villogni és az ablakon sem jöhetett be semmilyen fény. Valaki tudna erről bővebb magyarázatot adni? Kopogószellem? Bánt? Hogy lehet megszabadulni tőle?
a kopogások valószínűleg egér lehet... (nálam is van hallom hogy mászkál és a rágcsálása kopogás szerű)
de a futkosásra meg a villogásra nincs tippem.
Alaposan körbe kell járni a dolgot, hogy valóban kizárhass minden hagyományos, racionális magyarázatot. Csak ebben az esetben számolhatunk a szellemi tevékenység lehetőségével.
Ha így van, akkor olyan szellemmel van dolgod, aki a teste halála után, annak rendje módja szerint még nem kelt át a szellemvilágba, s itt ragadt a köztes térben. Nagyon fontos lenne, hogy megtudd ilyenkor, mi a célja, mit szeretne. De végső soron az igazi megoldást számára is az jelentené, ha végre úgy döntene, átkel a fénybe. Ennek meggyőzésére lehet kísérletet tenni, de igazi esélye annak van, aki kommunikálni is tud vele. (Szólni, akár gondolatban te is tudsz hozzá, de a válaszát valószínűleg nem fogod érzékelni.)
Ha nem félsz tőle, s elég erősnek érzed magad, akkor nem tud bántani.
A fényjelenség lehet e szellem tevékenysége is.
Azonban ezt már a tudatod is megteremthette számodra, mely a félelmedből táplálkozott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!